Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

...ΥΠΟΨΙΕΣ...

...Όταν ο υπουργός προστασίας του πολίτη,φτάνει στο σημείο να δέχεται απειλές για την ζωή της οικογένειας του και να βρίσκεται αδύναμος για να τους προστατέψει,τότε καταλαβαίνει και ο ίδιος,-πιστεύω-ότι κάτι δεν πάει καλά!...Μάλλον ,τίποτα δεν πηγαίνει καλά.........




Υποτιθέστω,ότι μία στις δέκα,οι απειλές που δέχτηκε,αληθεύουν..Κατακριτέα βέβαια αυτή η πράξη,(επιμένω βέβαια στο,αν αληθεύει). ,αλλά έρχεται σε ισορροπία με την εξ ίσου κατακριτέα πράξη του υπουργού,στην αδιαφορία του ως προς την προστασία των χιλιάδων πολιτών,που δέχτηκαν το μένος των ΜΑΤ κατά τα τελευταία δραματικά γεγονότα.

Στέκομαι λίγο στο "αν αληθεύει",γιατί εκ φύσεως καχύποπτο άτομο,οι δηλώσεις του υπουργού περί απειλών της οικογένειάς του,οτιδήποτε άλλο ,παρά αληθινές μου φαίνονται!
Και σε αυτή την καχυποψία μου,βοηθά το γεγονός,ότι όλος ο πολιτικός μας κόσμος,έχει βάλει το χέρι του και ό,τι άλλο φανταστεί ο νους σας,για να χάσει την αξιοπιστία του προς τον λαό.
Mία παροιμία,γνωστή τοις πάσι,λέει:"Ο ψεύτης και ο κλέφτης,τον πρώτο χρόνο χαίρονται ...".
Επειδή λοιπόν ,ο πρώτος χρόνος πέρασε βιώνοντας από πρώτο χέρι τις ψευτιές και τις κλεψιές τους,θα ήμασταν πλέον,με επιείκεια ,παντελώς ηλίθιοι,για να πιστέψουμε πλέον ό,τι μας ξεφουρνίζουν!

Το θέμα πια,έγινε κατανοητό και από τους ίδιους,αλλά ποιός τολμάει από δαύτους να το παραδεχτεί;...
Όλο το πολιτικό πάνελ,επισήμως βεβαίως και διεθνώς συν τοις άλλοις,απέκτησε την νέα του διεθνή ταυτότητα,με ονοματεπώνυμο και μάλιστα με 2 επίθετα,σαν τους Ισπανούς...
 ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ -ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !

( Αν σε βολεύει καλύτερα,πρόσθεσε και δικά σου επίθετα στα στοιχεία τους.Χρησιμοποίησε 'οποιους χαρακτηρισμούς σε αντιπροσωπεύουν αναφορικά με αυτούς..
Είναι .."ανοικτά μυαλά",εξ΄'αλλου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..