Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

...ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΘΗΚΑ...


..Το έπαθα και αυτό..!Χτύπησε το τηλ.την Πέμπτη στις 11.45,όταν βρισκόμουν εν εξάλλω καταστάσει,προσπαθώντας να βάλω σε σειρά τα ασυμμάζευτα της δουλειάς..

-.."Καλημέρα σας.'εχετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις;Είμαστε από την..Χ..,ερευνητική εταιρεία.."
(Πλάκα μου κάνουν ,σκέφτηκα..Δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό,τώρα,αυτή την ώρα..)
-.."Συγνώμη,πνίγομαι,δεν θα μπορέσω.Αν έχετε ελεύθερο χρόνο,ελάτε να βάλετε ένα χεράκι να τελειώσω γρηγορότερα και μετά..,δημοσκοπείστε με όσο θέλετε.."

Η αλήθεια είναι,ότι τις τελευταίες ημέρες,οι ορμόνες μου,βρίσκονται σε μία συνεχή αναμπουμπούλα,σε μία κατάσταση του.."κάτσε εκεί που είσαι..".Μόλις ξυπνώ κάθε πρωί,ξυπνάνε και αυτές μαζί μου και αρχίζουν ένα τρελλό κυνηγητό μεταξύ τους,γκρεμίζοντας ό,τι βρούν στο διάβα τους..
Η μία πάει και κρύβεται πίσω από την υπόφυση,η δεύτερη αρχίζει να παίζει σχοινάκι με το κεντρικό νευρικό μου σύστημα,η τρίτη παίζει κρυφτό και γαργαλάει τον θυροειδή μου!,ε! με τόσο συνωστισμό,πως να είμαι στα καλά μου??.. -Κανονικός...ΟΡΜΟΝΟΤΟΠΟΣ-Όπως λέμε παιδότοπος,ένα τέτοιο πράμα ,για να καταλάβεις!..
'Ατιμο πράγμα η ορμονοανωμαλία!Μόνο μην σου λάχει..!




..Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος..Το ξέχασα το γεγονός..Σιγά μην το θυμόμουν..Ένας υπολογιστής,που βγάζει στην τύχη τηλεφωνικά νούμερα,ήταν..
.. ( είσαι σίγουρη;;)

Κάποιες ώρες αργότερα,κατά τις 20,45..Κτυπάει το ρημάδι το σταθερό και με βρίσκει σε στιγμή..αδυναμίας,την στιγμή που προσπαθούσα να δέσω και να φιμώσω μία από τις σκανδαλιάρες ορμόνες μου..
- "Καλησπέρα σας..Είμαστε από την Χ εταιρεία δημοσκοπήσεων και θα θέλαμε να σας κάνουμε ορισμένες ερωτήσεις,αν φυσικά διαθέτετε λίγο χρόνο.."
( Την γλύτωσε η ορμόνη και έδωσα τόπο στην οργή..)




Άρχισε το ερωτηματολόγιο..
-Ικανότερος πρωθυπουργός..;
-Ποσοστά εκλογικών αποτελεσμάτων..;
-Ποιο κατα την γνώμη σας το τρίτο κόμμα;..
-Ποιός θα θέλατε να είναι ο αυριανός σας πρωθυπουργός;..
-Επηρεάζουν οι δημοσκοπήσεις τα αποτελέσματα των εκλογών;...
-Εμπιστεύεστε τα exit polls?..επηρεάζεστε από αυτά;..
-Τι θα θέλατε να άλλαζε αρχικά από την πρώτη κιόλας ημέρα της νέας κυβέρνησης;..

( Στο σημείο αυτό, άφησα ελεύθερη την υπό ομηρία ορμόνη μου..)

Το αποτέλεσμα της "συνέντευξης",ήταν πιστεύω οδυνηρό!
Έχω την εντύπωση ότι βγήκε κάτι ανάλογο..




Άντε να σε δώ τώρα!Ε,μα πια!..