Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

...ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ..

..Αιώνες τώρα,σπάμε το κεφάλι μας,για να βρούμε την απάντηση στο διαχρονικό ερώτημα:.."η κότα έκανε το αυγό,ή το αυγό την κότα;.."
Μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κανένας "καλοθελητής",να μας βγάλει από τον φοβερό αυτό προβληματισμό ,για να σταματήσει επιτέλους η ανθρωπότητα να πονοκεφαλιάζει..!
Από την εποχή του Κολόμβου,μέχρι και σήμερα,οι κότες γεννάνε αβέρτα και όταν μάλιστα είναι και ..αλανιάρες,τότε μεγαλώνει ο πονοκέφαλός μας..Ψάξε εσύ να βρείς μετά,ποιός έκανε ποιόν,και .."..τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί..".
...Αλλού τα κακκαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες..

Έχω όμως καλά νέα!Από τώρα και στο εξής,θα σταματήσουμε την ανάλυση του DNA της αυγο-κότας και η ζωή μας θα γίνει ευκολότερη..!Ξέρεις τι σημαίνει να ξεφορτωθείς έναν σοβαρό πονοκέφαλο που σε ταλάνιζε τόσους αιώνες;..Μεγάλη ανακούφιση!..
Για να μην σε κάνω να ανυπομονείς,την λύση στο μεγάλο αυτό προβληματισμό,μας την έδωσαν οι Κινέζοι!.Πώς;..Πολύ απλό:Παρασκευάζουν αυγά,σε παράνομα ψευτοεργαστήρια,χρησιμοποιώντας για πρώτες ύλες,7 βασικές δηλητηριώδεις χημικές ουσίες!...

Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωσε την συνταγή!:

ΥΛΙΚΑ

ασβέστης,άμυλο (παρασκευασμένο),ρητίνη (κατά προτίμησην,ακρυλική),ζελατίνη,άργιλος και πολλά ακόμα χημικά παρασκευάσματα.




ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Γεμίζετε τα 2/3 του καλουπιού,από το "ωμό" αυγό,χρησιμοποιώντας το χλωριούχο ασβέστιο με τις χρωστικές ουσίες..




Ο "κρόκος¨,έχει ήδη δημιουργηθεί,με την προσθήκη της χρωστικής ουσίας και έχει σχηματιστεί στην διαμορφωμένη φόρμα..

ΚΕΛΥΦΟΣ

Χρησιμοποιώντας το ίδιο καλούπι και το ίδιο ΄"μαγικό" υγρό παρασκεύασμα,χωρίς την χρωστική ουσία,δημιουργούμε το κέλυφος ,βυθίζοντας το αρκετές φορές μέσα σε μείγμα παραφίνης και αβεστίου,μέχρις ότου αρχίσει να σκληραίνει το εξωτερικό μέρος,το κέλυφος.

Το αφήνουμε να στεγνώσει και κατόπιν το ξεπλένουμε με κρύο νερό.




Αλληλούια!Τα κατάφερες! Το ΑΥΓΟ σου είναι έτοιμο! Το τεχνητό κέλυφος,είναι πολύ εύθραυστο και σπάει εύκολα,αλλά ποιός νοιάζεται;..Φαίνεται τόσο αληθινό!..


Κατά την διάρκεια του τηγανίσματος του "'αυγού",δημιουργούνται πολλές ..φουσκάλες,αλλά ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να διακρίνουν την διαφορά!

Το "ΑΥΓΟ",είναι ολόιδιο με το πραγματικό και πολλές φορές είναι και νοστιμότερο!

Έλα μου όμως,που μόλις προσετέθηκες και εσύ στο club των πλέον τροφικά δηλητηριασμένων ανθρώπων στο κόσμο..!





..Γιατί λοιπόν να κατασκευάζουμε αυγά;.Όχι φυσικά,επειδή τα κακαρίσματα των πουλάδων ξεκουφαίνουν τους Κινέζους ,αλλά απλά,λόγω χρημάτων..

Το κόστος ενός ψευτο-αυγού,είναι μόλις 0.55 Yuan/kg,ενώ το πραγματικό αυγό στην εξωτερική αγορά,στοιχίζει 5.6 Yuan/kg.

Στον βωμό λοιπόν της αισχροκέρδειας,τα θύματα στην Κίνα από δηλητηριώδη παρασκευάσματα της τροφικής αλυσίδας,είναι πολλά και χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται.

Ο θάνατος,είναι πλέον το σίγουρο αποτέλεσμα..!

...Ώρα για μιά ομελέττα από ελληνοπούλες,βλαχάρες κόττες...