Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

..Η ΠΑΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ..

..Πότε ξυπνήσαμε ξαφνικά και ακούσαμε τα χοιρινά να..φταρνίζονται και είδαμε τις μύτες τους κατακόκκινες από την γρίππη,δεν μπορώ να το καταλάβω..!
Για πότε,ο δείκτης επικινδυνότητας έφτασε στο 5,ενώ το ανώτατο όριο είναι το 6,όπου κτυπάει ο συναγερμός,δεν μπορώ να το εξηγήσω..!Ούτε καν οι διαδικασίες τηρήθηκαν.!Την μία ημέρα,εμφανίστηκε ένα «κρούσμα» στου διαόλου το κέρατο,την επόμενη ,ξεστόκαραν οι φαρμακοποιοί τις χειρουργικές μάσκες ,σε όλο τον πλανήτη!

Ανεξήγητο…!

Πώς «ξεχάσαμε» ξαφνικά την νόσο των πουλερικών και τις «τρελλές αγελάδες»,που εξαφανίστηκαν,ή εξολοθρεύτηκαν εν μία νυκτί,όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν και αυτές,παραμένει ερωτηματικό για μένα..!
-…Έχω πολλές απορίες…Μπορείς να μου τις λύσεις..?
……………………………………………………………....
-Γιατί έτσι ξαφνικά,τα φώτα της δημοσιότητας,έπεσαν επάνω σε αυτή την αρρώστεια?.-

-.Προυπήρχε ήδη,ή τώρα έκαναν τα βαφτίσια της και θέλουν να την κάνουν γνωστή?..

-Οι αγελάδες,έγιναν λογικές τώρα και δεν υπάρχει φόβος να..ξανακυλήσουν στην τρέλλα τους?..,και αν ξανατρελλαθούν,η αρρώστεια τους θα έχει το ίδιο όνομα?...
-Τα πουλερικά ανάρρωσαν όλα,ή μήπως μετά από την ίαση των χοιρινών,αρχίσουν πάλι τα..τρελλά τους και θα έχουμε πισωγυρίσματα;..
-Τα ψάρια και τα ερπετά,έχουν ανοσία στις αρρώστειες,ή μήπως πρέπει να περιμένουμε,ότι θα έχουν σειρά?..,αυτά μας έμειναν μόνο..
-Για κάθε μία από αυτές τις «αρρώστειες» των ζωντανών,υπάρχουν διαφορετικά φάρμακα και διαφορετικοί χορηγοί φαρμακευτικών εταιρειών?????..!!!

-Με ένα εμβόλιο..ξεχνιέσαι,ή με ένα εμβόλιο τα χοντροοικονομάς?..

-Ο ιός δημιούργησε την ανάγκη κατανάλωσης συγκεκριμένων αντιβιοτικών ,συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας,ή τα..αντιβιοτικά,δημιούργησαν τον ιό???...!!!
-Το αυγό έκανε την κότα,ή η κότα το αυγό?...

-Ποιο είναι το « budget» και ο στόχος ,βάσει του οποίου,η «νόσος»,θα αποτελεί πια παρελθόν και ξεχασμένη και τα συμπαθή χοιρινά θα χαίρουν πάλι άκρας υγείας?.....

-Οι Μουσουλμάνοι,κινδυνεύουν από αυτόν τον ιό?....

-Γιατί σκέφτονται να αλλάξουν το όνομα της νόσου?...,όποιος βιάζεται,σκοντάφτει..!Οι νονοί,φαίνεται δεν τα βρήκαν αρχικά στην ονομασία….

-Σε περίπτωση που σαν άνθρωπος κρυολογήσω ,θα πρέπει να μπώ σε ..καραντίνα?...

-Θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ πριν..φταρνιστώ,ή να κρύψω τον τσιγαρόβηχά μου?.......-Αν φορέσω χειρουργική μάσκα,αντί κουκούλας,και αρχίσω να τα σπάω και να καταστρέφω τα πάντα,θα έχω πρόβλημα??.....

-Υπάρχει κανένα εμβόλιο κατά της επιτηδευμένης «τρομοκρατίας»?...

-Χρειάζεται να επέμβει ο..dr. House,για να γνωματεύσει ότι απλά,το μικρόβιο οφείλεται στην αρχή όλων των κακών,που ονομάζεται αισχροκέρδεια και ανθρώπινη εκμετάλλευση?....

-Υπάρχει θεραπευτική αγωγή κατά του φόβου?...

Σε αυτό,μπορώ άνετα να σου απαντήσω…:

-ΟΧΙ! Και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ..! Γιατί αν υπήρχε αντίδοτο,το « πετάλωμα της μύγας»,θα αποτελούσε ανερχόμενο επάγγελμα για μια αλυσίδα επιτήδειων,και πού να βρεθούν τόσες εθελόντριες..μύγες
….Οπότε,άρχισε να εκπαιδεύεσαι στην αυτοίαση και στην κατ’επιλογήν ..κώφωση!..Η μόνη ασπίδα κατά του φόβου,είσαι ΕΣΥ!

Έτσι λοιπόν,..φταρνίσου ελεύθερα και μην το κρύβεις!Να χαίρεσαι όταν κρυολογείς! –Να αμύνεσαι σε όλα τα «τεχνητά» εξωτερικά πυρά κάθε είδους,με λίγη σκέψη και ανάλογη αντίδραση σε αυτά..!

…Επειδή,σε κάθε μορφή « επιδημίας»,μην ξεχνάς,ότι δοκιμάζονται οι αντοχές σου..,τόσο οι σωματικές,τόσο και οι ψυχικές..Και όσο μεγαλύτερη ανοσία αποκτήσεις στους «λοιμούς» και στους «καταποντισμούς»,τόσο η ανάγκη προς εύρεσην διαθέσιμων..μυγών θα αυξάνεται…..!
-Αψουυυ!
-Γείτσες…!...

σημ.Αυτές ήταν οι προσωπικές μου "..απορίες" επί του επίκαιρου θέματος,που εξέφρασα,την 1η Μαίου,στο..θυγατρικό μου blog http://blogs.athensvoice.gr/humanity/posts/26656,…Η_ΠΑΝΙΔΑΣΤΗΝ_ΕΝΤΑΤΙΚΗ….html

Σήμερα,βρήκα στα εισερχόμενά μου,το παρακάτω:..

Θέμα: πανδημία κέρδους
Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μια κουνουπιέρα. Οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι’αυτό.

Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 25 σέντς. Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι’ αυτό.
Ιλαρά, πνευμονία, ασθένειες θεραπεύσιμες με φτηνά εμβόλια είναι υπεύθυνες για το θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως κάθε χρόνο. Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα.

Είναι κάποια χρόνια που εμφανίστηκε η γνωστή πια γρίπη των πουλερικών.Παγκοσμίως οι δημοσιογράφοι μας πλημμύρισαν με πληροφορίες, πανικό, σήματα κινδύνου. Επιδημία, η πιο επικίνδυνη απ’ όλες, μια πανδημία!!! Μιλάγανε μόνο για την τρομακτική αυτή ασθένεια των πουλερικών. Και βέβαια, η γρίπη των πουλερικών προκάλεσε το θάνατο μόλις 250 ατόμων παγκοσμίως. 250 θάνατοι σε 10 χρόνια, δηλαδή αναλογικά 25 θάνατοι το χρόνο.

Η κοινή γρίπη σκοτώνει 500,000 ανθρώπων το χρόνο παγκοσμίως!!!!Μισό εκατομμύριο έναντι 25.!!!..
..Για ένα λεπτό. Τότε γιατί τόση φασαρία με τη γρίπη των πουλερικών;

Γιατί πίσω από αυτά τα κοτόπουλα υπήρχε ένας «κόκορας», ένας κόκορας με μεγάλο λειρί.Η διεθνής φαρμακευτική Roche με το πασίγνωστο Tamiflú της πούλησε εκατομμύρια δόσεων στις Ασιατικές χώρες.Ακόμα και αν το Tamiflú έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα, η Βρετανική Κυβέρνηση αγόρασε 14 εκατομμύρια δόσεις για την πρόληψη του πληθυσμού της.Με την γρίπη των πτηνών, η Roche και η Relenza, οι δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με αντιγριππικά, κέρδισαν χιλιάδες εκατομμύρια δολάρια. Πρώτα με τα πουλερικά και τώρα με τα χοιρινά.Ναι, τώρα ξεκίνησε η ψύχωση της γρίπης των χοίρων. Και όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου μιλάνε μόνο γι’αυτό.

Και διερωτώμαι: αν πίσω από τα πτηνά υπήρχε ένας «κόκορας», πίσω από τα γουρουνάκια να μην υπάρχει ένα «μεγάλο γουρούνι»; Ας δούμε τι λέει ένας υπεύθυνος των εργαστηρίων της Roche.ROCHE:

--..Εμάς μας απασχολεί πολύ αυτή η πανδημία, τόσος πόνος, γι’ αυτό δίνουμε στην αγορά το θαυματουργό Tamiflú.
- Και πόσο πωλείται το «θαυματουργό» Tamiflú; -
-Λοιπόν, είναι 50 δολάρια το κουτί.
- 50 δολάρια το κουτί με τις κάψουλες;
- Πρέπει να καταλάβετε κυρία ότι τα θαύματα πληρώνονται ακριβά.
- Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτές οι εταιρείες βγάζουν μεγάλα κέρδη από τον δικό μας πόνο.

.Η εταιρεία Gilead Sciences της Β. Αμερικής έχει την πατέντα του Tamiflú. Ο κύριος μέτοχος αυτής της εταιρείας είναι ο Donald Rumsfeld, γραμματέας αμύνης του George Bush, υπεύθυνο για τον πόλεμο κατά του Ιράκ.Οι μέτοχοι των φαρμακευτικών Roche και Relenza τρίβουν τα χέρια τους, είναι ευτυχείς με τις πωλήσεις τους, που για άλλη μια φορά φέρουν εκατομμύρια, του αμφίβολου Tamiflú.
Η πραγματική πανδημία είναι η απληστία, τα τεράστια κέρδη αυτών των ιδιοτελών της υγείας.Δεν αρνούμαστε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει η κάθε χώρα.

Αλλά αν η γρίπη των χοιρινών είναι μια φοβερή πανδημία απ’ ό,τι λένε τα μέσα ενημέρωσης, εάν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον απασχολεί τόσο πολύ αυτή η ασθένεια, γιατί δεν τη δηλώνει ως παγκόσμιο πρόβλημα της δημόσιας υγείας και να δώσει εντολή να παρασκευασθούν γενικά φάρμακα για την αντιμετώπισή της;
Να απορρίψει τις πατέντες της Roche και της Relenza και να κάνει διανομή δωρεάν γενικών φαρμάκων σε όλες τις χώρες και ειδικά στις πιο φτωχές.

Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση....


Tα συμπεράσματα,δικά μας..