Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

...ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΣΕ ΖΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..


-Μαμά,έχω μία απορία..!
-Πολύ πρωτότυπο!..Για να την ακούσω..
-Να σου πώ..Ο Μανώλης,ο Άκης,ο Χριστόφορος,η Μυρσίνη,η Καλλιόπη,η Κατερινούλα,όλοι αυτοί οι φίλοι μου σε πολυκατοικία δεν μένουν;..Σε διαμερίσματα όπως το δικό μας;..
-Μα ναι βρε παιδάκι μου..Αφού έχουμε πάει σπίτια τους,τι ρωτάς τώρα;..
-Τότε,πώς είναι δυνατόν;...
-Πώς είναι δυνατόν, τι;..
-Να βρε μαμά..Πώς είναι δυνατόν σε διαμέρισμα να έχουν λαχανόκηπο;..Έχεις δεί ποτέ σου στα μπαλκόνια τους να φυτρώνουν λάχανα;..
-Μα δεν έχουν!Ποιός σου είπε ότι έχουν λαχανόκηπο;..
-Κοίτα βρε παιδάκι μου..Σήμερα μας ρώτησε η δασκάλα,αν ξέρουμε πώς γίνονται τα παιδάκια,και αυτοί που σου είπα,απάντησαν ότι τους βρήκαν οι γονείς τους μέσα στα λάχανα..Στον λαχανόκηπό τους!.......
..........................................................................................................
...Ένας διάλογος,που έλαβε χώρα πριν πολλά χρόνια,ανάμεσα σε ένα πιτσιρίκι γεμάτο απορίες και στη μαμά του,που από τότε,αφαίρεσε τα..ντολμαδάκια από την διατροφική αλυσίδα της οικογένειας!

..Μην μου πείτε τώρα, ότι όσοι από εσάς είστε ήδη γονείς,δεν έχετε στριμωχτεί,από λογικές,αλλά και δύσκολες ερωτήσεις των βλασταριών σας..!

Το δυσκολότερο κομμάτι αυτού του "πακέτου",είναι όταν έρχεται η στιγμή,να εξηγήσουμε με ..δικά μας λόγια την σεξουαλικότητα του ανθρώπου και γενικά,ό,τι έχει σχέση με τις στενές ανθρώπινες σχέσεις...

Η αλήθεια είναι,ότι όσο "προχώ",θέλουμε να είμαστε,ή να παρουσιαζόμαστε οι γονείς,μπροστά στα παιδιά μας,στο σημείο αυτό,όταν έρχεται η μεγάλη στιγμή,παρουσιάζουμε μία εικόνα ,με επιείκεια ,αστεία και γεμάτη αμηχανία..
Όμως,έχω ένα ευχάριστο νέο να σας παρουσιάσω,αγαπητοί γονείς!:Τέλος οι πρόβες μπροστά στον καθρέφτη,τέλος οι αμηχανίες και τα χαζοχαμόγελα!!

Βρέθηκε ο κατάλληλος τρόπος,με τον οποίο τα βλασταράκια μας,θα μάθουν τα πάντα γύρω απο το sex,ανώδυνα ,χωρίς να τους μείνει καμμία απορία! Παρακολουθείστε παρακάτω,τα μαθήματα προς τους γονείς και αν θέλετε κάντε και κανένα σκονάκι....























...Έτσι λοιπόν αγαπητοί μου γονείς...Σε λίγες ημέρες ανοίγουν τα σχολεία..Οπότε μετά τον αγιασμό,τρέξτε να εφοδιαστείτε με τα σχολικά αξεσουαρ των μικρών μαθητών .
Μην ξεχνάτε,την ενισχυμένη αγορά τους...

Αν μετά από αυτή την παρουσίαση τα παιδιά σας δεν γίνουν ξεφτέρια,..τότε,αρχίστε να φυτεύετε λάχανα...!

( Σημ.την παραπάνω παρουσίαση την είχα πρωτοαναρτήσει,πέρυσι...Με την έναρξη του σχολικού έτους)