Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

...TA 300 MIKΡΑ ΑΡΑΠΑΚΙΑ...



...Και ενώ αλληλαχαιδεύονται και κάνουν κόντρες στα κλεμμένα,δια στόματος ( τάχα μ') ΔΝΤ,μας περνάνε καθημερινά νέα μέτρα,για να αποδείξουν οι αναξιόπιστοι Διευθυντάδες της Κυβέρνησης στα αφεντικά τους,ότι αρχίζουν και παίρνουν τον έλεγχο στα χέρια τους...!!!
Πίου!...
Στα καθημερινά δελτία ,νέα πρόσωπα,(νέα;..) απατεώνων του κοινοβουλίου μας,πρώην και νύν ,παρελαύνουν,ενώ τα αξιότιμα ΜΜΕ,αρχίζουν και μετράνε αντίθετα τις μέρες όπου θα παραλάβουν την σκυτάλη της δημοσιοποίησης και της δικιάς τους λαμογιάς!..

Τώρα εσύ αφελή Έλληνα,περιμένεις να σου ανακοινώσουν όλους τους απατεώνες που σε δουλεύουν ψιλό γαζί;..
Επειδή είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο,καθημερινό μην σου πώ,να υπάρχουν στον λογαριασμό κάθε ενεργού και φορολογούμενου πολίτη 250.000 από "ευγενείς χορηγείες" και άλλα 200.000 ,έτσι,μπουναμά βρε αδερφέ από κάποιον που ούτε γνωρίζεις,ούτε και ιδιαίτερα "πάρε-δώσε "είχες,δεν πας να τσεκάρεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς;..Πού ξέρεις;..
Μπορεί να τους γίνει συνήθεια και να αρχίσουν να μοιράζουν διακοσαριές (χιλιάδες) δεξιά και αριστερά..

Να σε ρωτήσω κάτι;..Είσαι ικανοποιημένος που μαθαίνεις,-έλα τώρα που δεν τους ήξερες-όλους αυτούς που "επίσημα "ξεμπροστιάστηκαν και αποτελούν μία από τις πολλές αιτίες που σε έχουν κάνει πρωταγωνιστή στο θέατρο του παραλόγου;..
Πού σε έχουν καταστήσει τεχνιέντως,θύμα ,για να καλύψουν τις δικές τους απάνθρωπες ληστρικές δραστηριότητες;..
Αισθάνεσαι άγρια χαρά,και περιμένεις τη θεία δίκη να πέσει επάνω στα κεφάλια τους,θεωρώντας ότι θα δοθούν τα ίσα;..
Είσαι πολύ γελασμένος αγαπητέ συμπολίτη,φίλτατε συνΈΛΛΗΝΑ!
Όσο εσύ τρώς με αγωνία τα νύχια σου για να μάθεις τον επόμενο αρχιαλήτη απατεώνα,τόσο αυτοί θα ψηφίζουν απάνθρωπους νόμους και θα σε ρίχνουν ακόμα πιο χαμηλά,μέχρι να πιάσεις πάτο..

Άρχισε να μετράς:Πόσα είναι τα αραπάκια της Βουλής;Για κάθε ένα τέτοιο "αραπάκι",υπολόγισε ένα ακόμα "μέτρο κάθαρσης" στην πλάτη σου!Να δείς πόσα θα μείνουν στο τέλος και με πόσα "εξαγνιστικά" μέτρα θα στοκάρεις εσύ!..
Το άλλο το ξέρεις;..Ότι οσονούπω,θα μας κατσικωθούν 50 νοματαίοι ελεγκτές για επίβλεψη της εφαρμογής των μέτρων!..
Πού θα τους φιλοξενήσεις;..Στις αυθαίρετες βίλλες ορισμένων που δημιουργήθηκαν από.."ευγενείς χορηγείες";..
Θα έλεγα να τους έστρωνες ένα ράτζο στο σπιτικό σου!Αυτό,που καταχρεώθηκες για μια ολόκληρη ζωή ,μέχρι να γίνει δικό σου!
Αυτή τη φορά,μην κάνεις μισές δουλειές!.Μην κρύψεις τα σκουπίδια κάτω από το χαλί!
Άστα να φαίνονται,να περιφέρονται!Μαζί με τα δικά σου ,θα ενωθούν και τα άλλα!Ένα σκουπίδι παραπάνω μέσα σε αυτή τη λέρα,δεν κάνει την διαφορά...,ή μήπως την κάνει;..

Επειδή είσαι φιλόξενος και ο Ξένιος Δίας αποτελεί το σήμα κατατεθέν σου,μην ξεχάσεις να τους μοιράσεις και από ενα CD με το παρακάτω γνωστό hit-ακι,για να μερακλώνουν στις ελεύθερες ώρες τους...