Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

...ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...


...Επειδή έχεις παραμπουχτήσει με τα κακώς και "εγκληματικώς" κείμενα του τόπου μας,κοίτα τι σού έχω παρακάτω για να πάρεις μια ιδέα για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπήσεις τις λαμογιές των ¨αρχόντων" μας..
Όσο ο πολιτικός μας κόσμος βρίσκεται σε παράκρουση και σε κατάσταση "ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ ΜΟΥ",και κυρίως όλες τις ηλεκτρικές συσκευές τους,από τοστιέρες μέχρι και στεγνωτήρια,που φέρουν την.."ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ"ταμπέλα της SIEMENS,εσύ,μαθαίνεις απέξω και ανακωτά αυτά που σου ετοίμασα!
Θα τα μάθεις σαν προσευχή και θα τα επαναλαμβάνεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ,πριν το φαγητό,όταν το μυαλό σου είναι ακόμα ζωηρό και πριν πέσεις στη κατάσταση της χώνεψης!
Η παπαγαλία,θα επαναλαμβάνεται για μία εβδομάδα.
Την δεύτερη εβδομάδα,θα μπείς στη πράξη των όσων έχεις αποστηθίσει!
Την Τρίτη εβδομάδα,θα σου κάνω ερωτήσεις,να δώ τι κατάλαβες.
Τον Σεπτέμβρη ,μετά την πρακτική σου ,περνάς σε tests.

Άρχισε Δευτέρα καλύτερα,την ημέρα που σου ανακοινώνουν τα νέα τους κατορθώματα και τα δικά σου φρέσκα "καρότα" που τα βλέπεις,αλλά δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις....

Τα σκονάκια,απαγορεύονται ρητώς και δια ροπάλου...!(Σημ.Συμπαθάτε με για την...καθομιλουμένη διάλεκτο,αλλά οι "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ",εκπροσωπούν την πραγματικότητα...)