Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

...ΑΤΙΤΛΟ...

Κοιτα να δείς τι γινεται τώρα...Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στα αίσχη και στον βρώμικο πόλεμο που διαδραματίζεται στο κέντρο της Αθήνας και έχουμε αφήσει πίσω τον κύριο λόγο που δημιουργήθηκε όλο αυτό το κακό...

-Πόσες σαμπάνιες ανοίξατε εσείς τα 155 τσιράκια;.
-Πού είναι ο Υπουργός δημοσίας τάξεως να τον συγχαρούμε για την άμεμπτη προφύλαξη των πολιτών;;
-Πού βρίσκεται ο Πρωθυπουργός για να εξαγγείλει την σημερινή του "επιτυχία;";...
-Πώς θα κοιμηθούν απόψε οι 155 και οι ματατζήδες;..
-Πόση ξεφτίλα και κοροίδία θα αντέξει ο κόσμος;..
-Πόσα καθαρίζει τον μήνα ένας ματατζής για να πρωταγωνιστεί στο θέατρο του παραλόγου;...

Το ότι χάθηκε μία μάχη,δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος..Αλλά από εδώ και πέρα ,δεν θα έχουν να κάνουν με κουκουλωμένα τσογλάνια !

Θα έχουν να κάνουν με πρόσωπα,με ανθρώπους φανερούς,ζητώντας δικαιοσύνη...

Θα επανέλθω...

.

Πυρρίχιος: Ο Πολεμικός χορός των αρχαίων Ελλήνων
Για την δημιουργία του πολεμικού αυτού χορού των αρχαίων Ελλήνων, υπάρχουν τρεις μυθικές εκδοχές:.....Τάγματα Ασφαλείας τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τάγματα Ασφαλείας τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα. Επίορκοι αστυνομικοί, αντί να συλλάβουν τους πολιτικούς απατεώνες, λειτούργησαν σαν κατοχικά SS.

Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά πάντων προχώρησαν τα ΜΑΤ σήμερα στο Σύνταγμα. Λειτουργώντας ως Τάγματα Ασφαλείας, αντί να κάνουν το καθήκον τους και να συλλάβουν τους πολιτικούς απατεώνες που ετοιμάζονται να σακατέψουν κάθε περιθώριο ελπίδας επιβίωσης του Ελληνικού Λαού, με την ψήφιση του αναθεωρημένου μνημονίου, διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, ξεπερνώντας σε αγριότητα τα Ναζιστικά SS της γερμανικής κατοχής......