Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...

...Πέρασε σαν νερό και αυτή η εβδομάδα,με πολύ τρέξιμογια όλους μας και με πολλές στραβές στο εργασιακό μας περιβάλλον.
Έφτασε και η Παρασκευάρα μου και η ευλογημένη ώρα του απογευματινού καφέ ,αραχτή στον καναπέ.
...Και αρχίζει η αποσυμπίεση της εβδομάδας..Με τον καλύτερο τρόπο...
 ..Αποσυμπιεστείτε μαζί μου...!

...Πεθαίνει ένας πολιτικός (διαπρεπής, με πολυετή θητεία στον πολιτικό στιβο) και εκεί που έχει ανέβει στον πάνω κόσμο τον συναντάει ο Άγιος Πέτρος.-Διάλεξε που θέλεις να πας, του λέει Κόλαση ή παράδεισο?
-Τι να σου πω Αγιε Πέτρο, είμαι αναποφάσιστος, απαντάει ο πολιτικός
-Μην ανησυχείς λεει ο Αγιος Πέτρος.Θα σε στείλω για ένα εικοσιτετράωρο στην κόλαση και μετά θα σε στείλω για άλλο ένα στον παράδεισο. Μετα την ξενάγηση σου, αποφασίζεις.

Πάει λοιπόν ο πολιτικός στη κόλαση και βλέπει όλους τους πεθαμένους πολιτκούς να περνάνε ζωή και κότα.Με τη μουσική να βαράει λες και βρίσκονται σε beach party,,άλλοι έπαιζαν καζίνο, χαρτιά, blackjack με τον διάβολο άλλοι πιό πέρα είχαν ενα σωρο γυναίκες γύρω τους και κάναν όργια,άλλοι έπιναν άφθονο ποτό και κάπνιζαν ότι τους τραβούσε η όρεξη τους και γενικά έβλεπε να περνάνε ολοι ζάχαρη.Πότε πέρασε η μέρα δεν το κατάλαβε και τσουπ βρίσκεται στον παράδεισο.

Εκει από την άλλη, οι άρπες χαιδευαν τα αυτιά των παρεβρισκομένων με μελωδίες, πολλοί απο αυτούς έπιναν κόκκινο κρασί και άκουγαν κυρήγματα από τους αγίους για το σωστό δρόμο του θεού.Άλλοι κοινωνούσαν και μετά χαλάρωναν σε συνάξεις με τους αγγέλους.Τελοσπάντων χωρίς να το καταλάβει τελειωνεικαι αυτη η μέρα. Με από αυτες τις σύντομες ξεναγήσεις, τον ρωτά ο Αγιος Πέτρος που θελει να πάει.

-Κοίταξε του λέει ο πολιτικος.Καλά είναι στον παράδεισο,αγαλιάζει η ψυχή σου, περνάς ήσυχα καιευχάριστα αλλα πιστεύω στην κόλαση έχω περισσότερους γνωστούς και θα περάσω καλύτερα.
-Εντάξει του λέει ο Αγιος Πετρος και τον στέλνει. Κατεβαίνει λοιπόν κατω ο πολιτικός και τι να δει.ΌΛους τους πολιτικούς να είναι στα κάτεργα, η ζέστη να είναι αφόρητη και ο διάβολος από πάνω τους χωρίς οίκτο να τους βαράει με το μαστίγιο για να δουλεύουν ασταμάτητα. Τα βλέπει αυτά ο πολιτικός και γυρίζει προς τον διάβολο και του λέει.

-Καλά τι είναι όλα αυτα? Την προηγούμενη φορά που ήρθα ήταν όλα διαφορετικά.Τι έγινε εδω πέρα?
Αααα, του απαντάει ο διάβολος.Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία!! Τώρα μας ψήφισες!!


 ..................................................................................................................................

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ...‏

 

 ...ΚΑΛΟ Σ/Κ   ΣΕ  ΟΛΟΥΣ!!!

...ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...

...Λίγο πριν κλείσω το κεφάλαιο "διακοπές 2010" και μαζί με αυτό και τήν εξώπορτα  της "NIRVANA" μου,βίωσα ένα  περίεργο ,αλλά συνάμα υπέροχο γεγονός που ξέχασα να σας αναφέρω.
.."Γυρίζω" λίγες σελίδες του ημερολογίου μου και πηγαίνω πίσω,πριν 14 ημέρες...


…Σήμερα λοιπόν,πηγαίνοντας για τα τελευταία μακροβούτια της εβδομάδας,στην γνωστή πλέον παραλία μου..,και αφού προηγήθηκε το καθιερωμένο από εμένα..σκανάρισμα του βυθού,ξέρετε τώρα..,τσούχτρες,μέδουσες και όλα τα της ίδιας συνωμοταξίας θαλάσσια΄..όντα..,ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!…..
 




..χταπόδι?,σουπιά?..Νομίσαμε ότι ήταν ψόφιο..Στην πορεία όμως είδαμε ότι κυοφορούσε πολλά αυγά και παράλληλα ανέπνεε..Αποφασίσαμε να το ξαναρίξουμε στην θάλασσα και τότε αυτό,άρχισε να βγάζει από το σώμα του….



..αυτό το γλοιώδες πλάσμα που βλέπετε,που σε δέκατα του δευτερολέπτου,διασπάστηκε,αλλάζοντας σχήμα και χρώμα..








..και κατά την προσπάθειά μας να το ρίξουμε στα βαθειά,αμόλυσε τόσο πολύ μελάνι,που για 20 λεπτά,είχε μαυρίσει η περιοχή,τόσο όσο χρειάστηκε το..πλάσμα για να τρέξει προς τα βαθειά σημεία της θάλασσας…











 


..Φυσικά,μισή περίπου ώρα αργότερα από το αναπάντεχο συμβάν,πήρε το μάτι μου έναν ψαροτουφεκά,να κάνει βόλτες στην γύρω περιοχή,ψάχνοντας,ποιός ξέρει,τι?….
   Το θετικό είναι,ότι βγήκε,όπως μπήκε…
..Δεν γινόταν να το άφηνα "ακρέμαστο" αυτό το γεγονός! ...