Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

..ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!...

..Μας έμαθαν στα σχολειά,ότι μας έπλασε κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσην Του.
...Και είχαν την απαίτηση να μπεί στο πετσί μας ,στο μυαλό μας,σε όλο μας το ΕΙΝΑΙ!..και να το αναμασάμε σαν τσίχλα και να νοιώθουμε περήφανοι για αυτή μας την ιδιοτητα..!
..Και το άφησαν έτσι..
Κανείς όμως δεν βρέθηκε μέσα στη πορεία της" εξέλιξής" μας να εξηγήσει και να διορθώσει την κτηνώδη μετάλλαξη μας..
Κανείς δεν μπήκε στο κόπο να αναλογιστεί πού ακριβώς χάλασε η "συνταγή" και σε ποιά υλικά μπήκαν λάθος οι "δοσολογίες"..
Πώς αυτοί οι μικροί "ανθρωπόμορφοι¨"θεοί,τα τελειότερα πλάσματα της δημιουργίας του κατέληξαν σε νοσηρά τέρατα,σε κτήνη ,σε πλάσματα με καταστροφικό μυαλό που οδηγεί σε πράξεις που κανένας χαρακτηρισμός δεν είναι ικανός για να περιγράψει τις λειτουργίες τους;..

Σε ποιό σημείο ακριβώς έγινε η "ζημιά" της πορείας του  (απ)-άνθρωπου είδους;..

 Ποιός ικανός γιατρός του μυαλού και της ψυχής μπορεί να εξηγήσει τον κατ εξακολούθηση βιασμό ενος 6 χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον παππού με άμεση συνεργία της μητέρας του και της γιαγιάς του;...
Τι χαρακτηρισμός μπορεί να υπάρξει σε αυτή την διεστραμμένη πράξη και ποιός νόμος είναι ικανός να δώσει την τελειότερη τιμωρία;...
Πώς μπορεί να εξηγηθεί η διαδικασία της σκέψης και μόνο για να φτάσει στο σημείονα γίνει κτηνώδης πράξη;...
Θα μπορούσε να είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ για τιμωρία,αλλά θα τους έκανε καλό!..Θα ξεμπέρδευαν μια και καλή!
Όχι όμως!Τους χρειάζεται μία αργή ,επίπονη ,βασανιστική τιμωρία από τους εκπροσώπους του πραγματικού ανθρώπινου είδους!
 Ποιά προχωρημένη ιατρική θα αποκαταστήσει την ψυχική ισορροπία αυτού του αθώου πλάσματος και με ποιόν τρόπο θα κάνει delete την απάνθρωπη αυτή βαναυσότητα που υπέστη το μικρό κορμάκι και η ψυχή του;

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ!!!

ΝΟΜΟΙ!ΝΟΜΟΙ!! Χρειάζεται επειγόντως αναθεώρησή τους!!!

Ξαναφτιάξτε από την αρχή το ανθρώπινο είδος!!!!!



..

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://aboutmylamia.blogspot.com


Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον Εκπαιδευτικό αποκλεισμό των παιδιών Ρομά.

 



Αναφορά κατέθεσαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον Εκπαιδευτικό αποκλεισμό των παιδιών Ρομά οι Συνεργαζόμενες Οργανώσεις και Κοινότητες για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ρομά στην Ελλάδα (ΣΟΚΑΔΡΕ).
Το πλήρες κείμενο της αναφοράς επισυνάπτεται. Σε αυτό γίνεται ειδική αναφορά στην πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί στη Λαμία και την οποία κατήγγειλε φωτογραφίζοντάς τη και η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά.










 

...ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ...

  Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ 1900.


Ποιοι ήταν οι κλητήρες; /
Τι σημαίνει η φράση “από δήμαρχος κλητήρας;”/
Τι σημαίνουν οι λ. : τραμπούκος, μπράβος, κουτσαβάκης/
Ποιος και γιατί διέλυσε το σώμα των κλητήρων;

γράφει ο Γιώργος Δαμιανός 

...Στα τέλη του 1800 δεν υπήρχε η αστυνομία πόλεων. Για την ασφάλεια της πόλης των Αθηνών υπεύθυνοι ήταν οι Δήμαρχοι. Ο εκάστοτε δήμαρχος έλεγχε το σώμα των Κλητήρων (έτσι ονομάζονταν οι Δημοτικοί Αστυνόμοι της εποχής και απ’  εδώ παράγεται και η φράση «από Δήμαρχος Κλητήρας»). Οι κλητηρες ήταν η πρώτη Δημοτική Αστυνομία με αυξημένες αρμοδιότητες, αλλά δεν είχαν ούτε την στοιχειώδη εκπαίδευση και ήταν, αποκλειστικά,  πολιτικοί φίλοι του Δημάρχου.
Ουσιαστικά αυτή η ιδιότυπη δημοτική αστυνομία αποτελείτο από τα κοινωνικά αποβράσματα και πρώην τραμπούκους με βεβαρημένο ποινικό μητρώο (η λέξη τραμπούκος προέρχεται από τα πούρα  Αβάνας μάρκας trabucco, που συνήθιζαν να καπνίζουν οι νταήδες ή οι «φουσκωτοί» της εποχής.

Αυτό το πούρο ήταν η αμοιβή τους από τους εντολοδόχους  τους , όταν «καθάριζαν» τις δύσκολες υποθέσεις). Οι κλητήρες ήταν πραγματική πληγή για την Αθηναϊκή κοινωνία, γιατί ήταν ασύδοτοι, παρήγαγαν το έγκλημα, και προωθούσαν την αυθαιρεσία του προστάτη τους. Στην ουσία ήταν ένας ιδιωτικός στρατός στην υπηρεσία του παρακράτους.
Αν θέλουμε να κατανοήσουμε ορισμένα από τα αίτια της σύγχρονης δυσπιστίας των Ελλήνων προς τις Αρχές, είναι χρήσιμο να γνωρίσουμε την ιστορία αυτών των πρώτων προσπαθειών για αστυνόμευση και εποπτεία
. Και ενώ σε όλες τις Δυτικοευρωπαϊκές χώρες η Δημοτική Αστυνομία εξελίχθηκε σε ένα οργανωμένο Σώμα προστασίας του πολίτη, στη χώρα μας αυτοί οι μπράβοι του υποκόσμου καταπίεζαν συστηματικά τους πολίτες και εξυπηρετούσαν τον κάθε πολιτικό ή πολιτευτάκο.
Τέλος,  έλυναν τις διαφορές τους με τους αντίπαλους μπράβους [<ιταλ. bravo (= θαρραλέος) < λατιν. barbarus < αρχ. ελλ. βάρβαρος], με αποτέλεσμα, ακόμα και σήμερα, η επανιδρυθεισα Δημοτική Αστυνομία να μην έχει βρει το δρόμο που της αξίζει.

Ο Δημήτριος Μπαϊρακτάρης, αξιωματικός του στρατού και διορισμένος διευθυντής της Αστυνομίας, θα διαλύσει το σώμα των κλητήρων και στη θέση του θα οργανώσει τη στρατιωτική αστυνομία (τη μετέπειτα χωροφυλακή) για να πατάξει το έγκλημα και να αντιμετωπίσει, κυρίως τα κουτσαβάκια, (δηλαδή τους επιδειξίες ψευτόμαγκες, που ονομάστηκαν έτσι γιατί κούτσαιναν (κατά την εφ. Ακρόπολη) ή από τον καβγατζή Δημήτρη Κουτσαβάκη (κατά το «Σκριπ»)

Στην εποχή μας, αποφασίσαμε να επαναφέρουμε το Σώμα της Δημοτικής Αστυνομίας (όπως συμβαίνει στα περισσότερα κράτη της Δυτικής Ευρώπης). Οι αρμοδιότητες του σώματος ακόμα δεν είναι καθορισμένες και, ευτυχώς, ακόμα δεν οπλοφορούν. Ο τρόπος πρόσληψης δεν είναι διαυγής και, άρα, οι σύγχρονοι δημοτικοί αστυνομικοί υπακούουν, πιστά στους δημάρχους – προστάτες τους.

...Λέτε να ΄χει δίκιο το πανέμορφο τραγούδι, που υποστηρίζει ότι «… τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά…γέλα , γέλα πουλί μου γέλα, είναι η ζωή μια τρέλα…»


πηγή


...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΚΟΥΝΗΣΟΥ!...

...Κυριακή είναι σήμερα!Πες μου πόσο καιρό έχεις να βγείς έξω από το σπίτι;..Και δεν εννοώ να βγείς για να πάς στη δουλειά ή για τσιγάρα!...Εννοώ να βγείς,για να πάς έξω στη φύση!Να ξεσκάσεις λίγο και να αισθανθείς ότι είσαι κομμάτι της βρε αδελφέ!..
Άντε!Ξεκουνήσου!..Πάρε τη φαμίλια,τους φίλους,τον άλλο σου εαυτό και τράβα στα βουνάκαι στα λαγκάδια!...
...Εγώ,μόλις γύρισα από εκεί..!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!



















...Μην μου πείς τώρα ότι δεν το 'φχαριστήθηκες;...