Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 


symmaxiaellada.wordpress.com


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δίνονται στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του Πανελλήνιου Δημοψηφίσματος της Κυριακής 26 Ιουνίου.

Στη δημοσιότητα δίνονται τα ψηφοδέλτια του Πανελλήνιου Δημοψηφίσματος της Κυριακής 26 Ιουνίου, το οποίο οργανώνει η Συμμαχία για την Ελλάδα, η συσπείρωση των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων-Κινημάτων.

Το Δημοψήφισμα θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα, το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου, ενώ, αρκετές πόλεις της χώρας μας, έχουν δηλώσει την έναρξη Δημοψηφισμάτων με ταυτόσημη επιλογή:

1.    Το ψηφοδέλτιο υπέρ του πολιτικού συστήματος, το οποίο συμβολικά είναι πορτοκαλί χρώματος (χρώμα της νέας τάξης και των «πορτοκαλί επαναστάσεων») και στο οποίο αναγράφεται: «ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».

2.    Το ψηφοδέλτιο κατά του πολιτικού συστήματος, το οποίο επίσης συμβολικά είναι θαλασσί (έχει το χρώμα της ελληνικής σημαίας) και στο οποίο αναγράφεται:
« 
Ο   ΟΧΙ.  Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης». 



Παρακαλούνται όλες οι Πατριωτικές-Δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας, να συντονιστούν με την Συμμαχία για την Ελλάδα, για να δοθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες διευκρινήσεις, για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα παραδοθεί με την ολοκλήρωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Αμέσως μετά την ενέργεια αυτή, θα κληθεί ο Λαός να υλοποιήσει τη πρόταση για σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης στη Βουλή, μια πράξη η οποία θα αποτελέσει και την κορύφωση των Δημοκρατικών Θεσμών, με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας.
 
Στην Λαϊκή αυτή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα τεθούν όλα τα ζητήματα ενώπιον του Λαού, όπως η τιμωρία των ενόχων για το αδιέξοδο που βιώνει σήμερα η Χώρα, το οικονομικό, με στόχο την αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των εργαζομένων, των αγροτών και των μικρομεσαίων. Ακόμη, θα τεθούν σε ανοιχτό διάλογο και συναπόφαση τα ζητήματα των θεσμών και της Άμεσης Δημοκρατίας στο νέο Σύνταγμα που θα προκύψει, η λαθρομετανάστευση, τα Εθνικά, η Υγεία, η Παιδεία. Όλα δηλαδή τα θέματα τα οποία αφορούν σε ένα νέο Σύνταγμα, βγαλμένο μέσα από την Λαϊκή Βούληση, και φυσικά με μόνιμο παρανομαστή τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδας μας και βάση τη Λαϊκή Κυριαρχία. 

Μέσα από την Λαϊκή αυτή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα προκύψει και η νέα πολιτική ηγεσία του τόπου, βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα του ίδιου του Ελληνικού Λαού, μακριά και πέρα δηλαδή από την επαγγελματικού τύπου πολιτική, την οποία παρήγαγε η κομματοκρατία.


Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582
 

....ΜΑΠΑ...,ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ...

...ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΤΕ!...

     Μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κινεζική ιδέα
 

Διαβάστε πώς λειτουργεί κατωτέρω, πρίν δείτε το βίντεο.

Μια λαμπρή νέα κινεζική καινοτομία τραίνων - ανεβείτε & κατεβείτε από το
τραίνο χωρίς το τραίνο να σταματήσει.
Ο χρόνος δεν είναι για χάσιμο. Το τραίνο κινείται όλη την ώρα.......