Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

..ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..

Έκθεση των παιδικών καρτών προς τον Πρωθυπουργό

Η αποστολή καρτών από τα παιδιά προς τον Πρωθυπουργό, στο πλαίσιο της εκστρατείας Μαζί για το Κλίμα του WWF Ελλάς και της Greenpeace, κορυφώνεται με την έκθεση των χιλιάδων αυτών μικρών έργων τέχνης στο
Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, 1ος όροφος, Αίθουσα Ιακωβίδη), από την Πέμπτη 17/12 μέχρι και τη Δευτέρα 21/12.

Γεμάτες από ευρηματικότητα αλλά και αθωότητα, περισσότερες από 3.000 κάρτες θα είναι διαθέσιμες σε σχολεία και κοινό, μεταξύ 9.00-13.00 και 17.00-21.00 καθημερινά και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η έκθεση θα λειτουργήσει 9.00-13.00.


..OΡΧΙΔΕΕΣ..

...Έχουμε πολλές φορές ίσως ακούσει τις παρακάτω συμβουλές,στα πεταχτά,ή τις έχουμε διαβάσει σε κάποιο ημερολόγιο,προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο ΄στις σελίδες του,ύφος και περιεχόμενο κάποιας σοφίας..

Αλλά το σίγουρο είναι,ότι δεν τις έχουμε ποτέ ακούσει να μας τις ψιθυρίζουν όλα τα είδη της ορχιδέας που υπάρχουν στον κόσμο.
Ας ανοίξουμε καλά τα αυτιά μας για να ακούσουμε αυτούς τους ψίθυρους και ας "φωτογραφήσουμε" αυτό το πανέμορφο λουλούδι σε όλες του τις ποικιλίες.