Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

...AΦΥΣΙΚΑ,..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ..( ;)




...Εξελισσόμεθα!Ταχύτατα!Αλλά δεν ξέρω,αν εμείς ακολουθούμε την εξέλιξη,ή αυτή ακολουθεί εμάς..!Όπως και να είναι,όποια και να είναι η σειρά,για να γίνει όλη αυτή η διαδικασία που επιμελώς φροντίζουν οι επαίοντες μαριονετίστες,χρειάζονται και κάποιες "σφήνες",για να υπάρχει περισσότερο .."saspens" στην όλη εφαρμογή της νέας τάξης,ή "αταξίας" των πραγμάτων..

Απαραίτητη προυπόθεση είναι νέες τρομοκρατίες,περισσότερο εκμορντενισμένες,που να ακολουθούν τόσο τον ρυθμό της εποχής,όσο και το διανοητικό επίπεδο της ράτσας μας.

Το φτωχό μου το μυαλό,ξεχώρισε δύο από αυτούς τους μοντέρνους "μπαμπούλες".

Ο ένας είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ και ο δεύτερος ,ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.


Για τον πρώτο "μπαμπούλα",έχω αναφερθεί στο παρελθόν,θα "σκαλίσω" λίγο τον δεύτερο τώρα,γιατί έχω ψιλοτσαντιστεί..


Την γρίππη την ξεχάσαμε!Ωραία,καλά κάναμε,γιατί δεν τους .."εκατσε"!

Με κάτι όμως δεν πρέπει να απασχολήσουμε το "προχωρημένο "μας μυαλό;,,ΦΥΣΙΚΑ!..

Το γεγονός,ότι Γενάρη μήνα αράζουμε στις καφετέριες με τα κοντομάνικα ενώ οι γύρω από εμάς παίζουν χιονοπόλεμο και χάνουν τις ζωές τους από τις χαμηλές θερμοκρασίες,είναι ένα ΘΕΜΑ!..Και εδώ μας .."τηλεκατευθύνουν"!..

... ΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ!




( Λύστε μου παρακαλώ τις απορίες μου)


- Πριν κάτι εκατομμύρια χρονια,-αν θυμάμαι καλά-,( θυμάμαι,είπα;),η Ελλάδα ήταν τροπική χώρα.Τότε δεν υπήρχε το φαινόμενο του θερμοκηπίου;..

- Πριν λίγα χρόνια είδαμε να πέφτει χιόνι στην Αθήνα και νομίζαμε ότι μας.."εφτυναν" Αρειανοί!,,Από τότε δημιουργήθηκε το φαινόμενο του θερμοκηπίου;..

- Η θερμοκρασία του πλανήτη θα ανέβει 2 με 3 βαθμούς..Ε,και;..Μήπως έτσι πρέπει να γίνει;..

-Ποιός θα μου πεί αν έπρεπε ή όχι να υφίστανται τα παγόβουνα;..

-Πότε το φυσιολογικό μετατρέπεται σε αφύσικο;

- Σε ποιά περίοδο είμασταν "νορμαλ" και σε ποιά "ubnormal?"...

- Βρώμισε ο τόπος από Βιολογικά προιόντα-νέα τάση-,που αν μη τι άλλο,για να καλυφθεί μία μέση οικογένεια από αυτά τα αγαθά,πρέπει να πάρει καταναλωτικό δάνειο!

-Πλημμυρίσαμε από οικολογικές συσκευές,που οι ίδιες εταιρείες πουλάνε τις συμβατές!..

-Αποσύραμε,( αποσύραμε;),τα σαραβαλάκια μας για να μην μολύνουν το περιβάλλον,και γέμισαν οι γειτονιές απο παρατημένες τροχοφόρες λαμαρίνες,ενώ οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ξεστοκάρει το απόθεμά τους και λανσάρουν νέα μοντελάκια με δελεαστικότατες επιχορηγήσεις!..ΧΑ!

-Η Κοπεγχάγη αποδείχτηκε απλά ένα ακόμα ταξίδι αναψυχής,-τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε να σημαίνει και ποιός θα το επέτρεπε να είχε κάποια αποτελέσματα;-..

-Αποκτήσαμε όλοι (;) οικολογική συνείδηση ,ανακυκλώνουμε τα ανακυκλωμένα,παίρνουμε τα δέντρα στους ώμους και τρέχουμε να αντικαταστήσουμε τα καμμένα,"προστατεύουμε" το περιβάλλον,αλλά μπουζουριάζουμε τα παιδιά μας στα διαμερίσματα κάνοντάς τους δώρο το PS3.! (ΑΣΧΕΤΟ,αλλά μου κατέβηκε τώρα στο τσερβέλο..)..



(..Βλέπεις;.και γι αυτό ευθύνεται το θερμοκήπιο..!)

Κοίτα όμως κάτι υπέροχο: Όλα αυτά τα επιοκίνδυνα και "τρομοκρατικά" φαινόμενα,έχουν πυρήνα το ΚΕΦΑΛΑΙΟ! Τον μεγαλύτερο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ! Τα πάντα γυρνάνε γύρω από αυτό και "ανακυκλώνονται"με διαφορετική μορφή!..
..ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ...

Κάποτε,ένας καλόγερος είπε:"..Τι ανησυχείτε; Ο καπιταλισμός θα σας πουλήσει την ίδια την φύση "ανακυκλωμένη"!..".
ΧΑ!.


..Άσε,δεν συνεχίζω άλλο.Άλλωστε δεν θα δώσω εγώ τις λύσεις σε όλα αυτά που μας ταλανίζουν.

Εγώ,είμαι ένα απλό ,γκρινιάρικο θύμα του "φαινόμενου του θερμοκηπίου",που ευτυχώς,κάπου-κάπου,τσαντίζεται...