Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

...ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ...


..Το ξανασκέφτηκα καλύτερα..και το αποφάσισα..και κατέληξα στο παρακάτω συμπέρασμα:
...Είναι που είναι οι ορμόνες μου μαλλιοκούβαρο..,έχω και τον θυροειδή να παίζει σκοινάκι κάθε λίγο και λιγάκι,με έχει κάνει ρετάλι η ζέστη,βρε δεν φεύγω για 5 μέρες ακόμα,μήπως και βρώ την υγειά μου;..
Άσε δε,τώρα με την ολική καπνοαπαγόρευση,που από εχθές η Αθήνα θύμιζε ..Τσικνοπέμπτη,ήρθαν τα νεύρα μου και έγιναν κουβάρι πλεξίματος..!Ήρθε και έδεσε το σκηνικό..
Αυτό δε ,που με τσάτισε περισσότερο,είναι που μου κούνησε το δάχτυλο ο Γιωργάκης και μου είπε ότι θα πρέπει να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε!..
Θέλει λέει να μας κάνει Ανθρώπους! ..Όπως SWEDEN ένα πράγμα..

Βρε Γιωργάκη,εκεί οι άνθρωποι,δεν προλαβαίνουν να βήξουν και ο γιατρός τους θεραπεύει..!Δεν πεθαίνουν περιμένοντας το ασθενοφόρο!..
Εκεί,δίνουν αξία στην ανθρώπινη ζωή..
Άντε βρε,και σου λέω ότι σε κάποια άλλη ζωή καταφέρνουμε να ..κλωνοποιηθούμε σε Βόρειους!..και γινόμαστε "τύποι και υπογραμμοί".που σημαίνει ότι όλο τον χρόνο θα ζούμε πίσω από βιτρίνες και τα καλοκαίρια θα τρέχουμε να βρούμε κάποια χώρα σαν την πάλαι ποτέ Ελλάδα για να ξεσαλώνουμε και να αφήνουμε τα αποθημένα μας να χύνονται στους δρόμους,επιτρέποντας τα στερητικά μας σύνδρομα,να βρούν για λίγο την 'σάρκα και τα οστά τους',που ο δηθενισμός τα έχει κουκουλώσει..

Γιωργάκη,δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το τελευταίο πρόβλημα που έμελλε να λυθεί στη χώρα μας ήταν η απαγόρευση του καπνίσματος....!
Μάζεψε πρώτα τις γόπες από τους διαδρόμους της Βουλής,που παρατάνε οι παρατρεχάμενοί σου και μετά έλα να με κάνεις Άνθρωπο!
Είδες τώρα τι έπαθα;Τσατίστηκα και άλλα ξεκίνησα να γράψω και αλλού κατέληξα..
Το είπα εγώ..Οι ορμόνες είναι άτιμο πράγμα!Άμα έρχονται στο τσακιρ-κέφι,για αλλού ξεκινάς και αλλού σε στέλνουν!..
Όπως τώρα!
Με λίγα λόγια,ήθελα να σας πώ,ότι θα αποχαιρετίσω το μικρό καλοκαιράκι με μία ακόμα απουσία 5 ημερών..
Μου το επιτρέπετε ελπίζω!
Θα περάσω πάλι το στερητικό σύνδρομο της απουσίας του ΝΕΤ,αλλά ευτυχώς θα είναι για λίγο...

Τουλάχιστον εκεί θα απολαμβάνω ελεύθερα το κάπνισμα...