Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!...

Άργησε μεν,αλλά το καλό πράγμα,πάντα αργεί να γίνει!Και όταν η πρώτη φορά στέφεται με μεγάλη επιτυχία,τότε πάμε για άλλα!..Και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό,μέχρι να βουλιάξουν οι πλατείες,μέχρι να έρθουν τα πάνω,κάτω.
Το ιντερνετικό κάλεσμα για τις μεγαλειώδεις και πολιτισμένες μαζώξεις που πραγματοποιήθηκαν στα μεγάλα κέντρα της χώρας,ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχία.
Η επόμενη κίνησή μας είναι,να δημιουργηθεί ένας διαδικτυακός χώρος για την συλλογή υπογραφών σχετικά με το δημοψήφισμα.
Είμαστε η μόνη χώρα που το αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι!

Όταν συλλεχθούν εκατοντάδες χιλιάδων υπογραφών,τότε νομίζω πως κανένας από δαύτους δεν θα μπορέσει πλέον να κλείσει τα μάτια και τα αυτιά του σε μία τέτοια μαζική κοινωνική απαίτηση.
Τότε πια,θα μπορέσουμε να πούμε με σιγουριά,ότι ο κυρίαρχος λαός έχει την νίκη με το μέρος του και θα αρχίσει να διεκδικεί τα χαμένα του κεκτημένα και το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής...

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.- H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα‏

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  http://www.promitheasblog.com/2011/04/h.html


Θα θυμάστε φαντάζομαι την ανάρτηση μου σχετικά με την αντικαρκινική δράση των κουκουτσιών από βερίκοκα... Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα.


Σήμερα έλαβα και το παρακάτω μήνυμα που αναλύει ακόμη περισσότερο το θέμα αυτό και εξηγεί τις δυνατότητες της βιταμίνης Β17 ή αλλιώς αμυγδαλίνης. Διαβάζουμε:.......