Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Το πρώτο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα‏Το πρώτο εκπτωτικό χωριό στην Ελλάδα πρόκειται να ανοίξει το καλοκαίρι, ταράζοντας τα νερά στον εμπορικό κόσμο. 

Στις 2 Ιουνίου εγκαινιάζεται το εκπτωτικό χωριό ΜcΑrthurGlen Designer Οutlet Αthens στα Σπάτα. Πρόκειται για μια επένδυση 100 εκατ. ευρώ, θα απασχολεί 1.000 εργαζομένους, θα διαθέτει 110 καταστήματα, με εκπτώσεις από 35% ως 70%, ενώ αναμένει 3 εκατομμύρια επισκέπτες τον δεύτερο χρόνο της λειτουργίας του.. Παρ´ ότι τα εγκαίνια γίνονται εν μέσω κρίσης, οι παράγοντες της ΜcΑrthurGlen πιστεύουν πως το εγχείρημα θα πετύχει διότι τα outlets και δη τα εκπτωτικά χωριά ευνοούνται σε περίοδο κρίσης. Η ΜcΑrthurGlen Group κατέχει σημαντικό μερίδιο στην αγορά των Designer Οutlets στην Ευρώπη, διαθέτοντας 19 Designer Οutlets σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες, ενώ το ΜcΑrthurGlen Αthens αποτελεί το 20ό κέντρο της ΜcΑrthurGlen.

Το υπαίθριο, δύο επιπέδων, ΜcΑrthurGlen Αthens εκτείνεται σε 21.000 τ.μ. και θα προσφέρει 100 καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού, 10 εστιατόρια και καφέ, καθώς και 2.000 θέσεις στάθμευσης.

Το ΜcΑrthurGlen Αthens θα περιλαμβάνει επώνυμες μάρκες ρούχων, υποδημάτων, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού, όπως Versace, Cavalli, Μoschino, Ferre, Τrussardi, Richmond, Βrooks Βrothers, Replay, Τommy Ηilfiger, Τimberland, Νautica, Gant, Lacoste, Columbia αλλά και ελληνικές φίρμες όπως Αttrativo, Luna, Τoi & Μoi, ενώ απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των οικονομικών δυνατοτήτων.

Το ΜcΑrthurGlen Αthens βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Η τοποθεσία θεωρείται ιδανική για να προσελκύσει και τους 6 εκατομμύρια τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα ετησίως.
Ο γενικός διευθυντής της ΜcΑrthurGlen στην Ελλάδα κ. Ι.Κασιμάτης δήλωσε σχετικά: 

«Πιστεύουμε ότι εισάγουμε μια νέα φιλοσοφία αγορών στο ελληνικό λιανεμπόριο. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας μοναδικής και ευχάριστης ατμόσφαιρας για τους καταναλωτές, στην οποία θα μπορούν να βρουν τις αγαπημένες τους μάρκες σε τιμές 35%-70% χαμηλότερα καθ´ όλη τη διάρκεια του χρόνου.  
Μάλιστα, ο κ. Κασιμάτης υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε νηπιακή φάση σχετικά με τα εκπτωτικά χωριά και θεωρεί πως «αντέχει» ακόμη τρία-τέσσερα παρόμοια πρότζεκτ, ενώ και η ΜcΑrthurGlen ψάχνει ευκαιρίες για να ανοίξει και άλλο.
 

tovima.gr Ειδήσεις

...ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!...

...Αγαπητοί μου φίλοι,κ.λ.π.Τελικά,υπάρχει Θεός και για εσάς!
Μόλις βγήκε στη κυκλοφορία ένα καινούριο βιβλίο,που θα σας κάνει την ζωή ακόμα πιο εύκολη!
Τον συγγραφέα δεν τον γνωρίζω,αλλά υποψιάζομαι ότι πρέπει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς....
Ένα best seller,που επιτέλους σας επιτρέπει να μπείτε στον μυστήριο κόσμο των γυναικών,για να μπορέσετε επιτέλους να κατανοήσετε την ψυχοσύνθεσή μας και να σταματήσετε να ζείτε μέσα στην άγνοια,σχετικά με το πώς λειτουργούμε και σκεφτόμαστε!...

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από εσάς και υπομονή,ομολογώ!
Αλλά τα αγαθά,κόποις κτώνται!...Το μόνο μείον στην όλη ιστορία είναι ότι δεν ανήκει στα βιβλία τσέπης!Σας συμβουλεύω να πάρετε άδεια από την δουλειά σας και να αρχίσετε την μελέτη...
Μετά δε από το πέρας του διαβάσματος,μην ξανακούσω παράπονα και γκρίνιες,του τύπου,"δεν σας καταλαβαίνουμε εσάς τις γυναίκες,κ.λ.π.,",γιατί θα μείνετε μεταξεταστέοι!

Άντε λοιπόν!Καλή επιτυχία και πέστε με τα μούτρα στο διάβασμα,ώ!άντρες!....


Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο μου ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ  ,για την φωτό που μου έστειλε.Κάτι θα ξέρει και εκείνος!....