Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

..ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ..




..."Την απόφαση να βάλουν τελεία στην πορεία των Scorpions μετά από 40 χρόνια καριέρας ανακοίνωσαν τα μέλη του συγκροτήματος. Το θρυλικό γερμανικό γκρουπ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έκανε γνωστό ότι το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και θα έχει την ονομασία «sting of the trail» θα είναι και το τελευταίο τους.

«Θέλουμε να τελειώσουμε την καριέρα μας στο υψηλότερο σημείο και νομίζουμε ότι αυτό το άλμπουμ είναι ότι καλύτερο έχουμε κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια».

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ οι Scorpions θα κάνουν και την τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους που ως συνήθως θα περάσει λογικά και από την Ελλάδα.


...Ήταν η πρώτη είδηση που άκουσα σήμερα και ομολογώ,ότι μου "στράβωσε" την ημέρα..

Τρέφω την φρούδα ελπίδα ότι ίσως αποτελεί ένα από τα γνωστά μαρκετινίστικα διαφημιστικά κολπάκια,αν και θεωρώ σωστό,να γνωρίζει ο κάθε καλλιτέχνης που έχει αφήσει ιστορία,την στιγμή που θα πρέπει να αποχωρήσει από το "πάλκο".

..Εντάξει..!Κάθε αρχή,έχει και το τέλος της..

Τα ακούσματά τους,θα συνεχίσουν να ηχούν στα αυτιά των γενεών που μεγάλωσαν μαζί τους και για πολλά χρόνια θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε τις επιτυχίες τους..