Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

GloVo



Μία νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, που υπόσχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα των διοργανωτών events να βρουν εθελοντές και των εθελοντών να αποκτήσουν πρόσβαση στα events που τους ενδιαφέρουν, λειτουργεί εδώ και δύο περίπου μήνες στην Αθήνα. Ο λόγος για την GloVo, ή αλλιώς GlobalVolunteersPlatform, η οποία ξεκίνησε από 6 νέους φοιτητές μέσα από τον πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό επιχειρηματικότηταςAthensStartupWeekendUniversity, όπου και κατέκτησε τη 2η θέση.....

«Η GloVo είναι μία πλατφόρμα που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κομμάτι των εθελοντών στα events. Από την εύρεσή τους, μέχρι την επιλογή, την εκπαίδευση, την οργάνωση και το συντονισμό τους.», δηλώνει ο εμπνευστής της ιδέας Κωσταπάνος Μηλιαρέσης.
Σύμφωνα με τους Χάρη Νινιό και Γιάννη Τσιμαλή, τους 
developers της ομάδας, το να γίνει κάποιος μέλος της GloVo και να συμμετέχει σε events είναι κάτι πάρα πολύ απλό. «Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις εγγραφή στην ιστοσελίδα μας,www.glovo.com.gr, και στη συνέχεια, όταν γίνεται συνεργασία με κάποιο event, ενημερώνουμε εμείς με e-mail όλους τους εγγεγραμμένους και όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή. Αν η ζήτηση για τις θέσεις είναι μεγάλη, τότε γίνεται επιλογή από εμάς των πιο κατάλληλων και πριν το event λαμβάνουν χώρα κάποια trainings πάνω στο event
Μέχρι στιγμής η GloVo έχει συμμετάσχει με τους εθελοντές της σε αρκετά μεγάλα events, όπως το TEDxAthens 2012, το 14οσυνέδριο της Infocom, την παρουσίαση των Windows 8 από τη Microsoft και το συνέδριο καινοτομίας και επιχειρηματικότηταςMeetGreecev2.0 αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια για την ευγένεια, την ενέργεια, την εξυπηρετικότατα και την αφοσίωσή των εθελοντών της.
«Αγαπάμε τον εθελοντισμό και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να συμβάλλουμε στην καλή λειτουργικότητα και την επιτυχία των events στα οποία συμμετέχουμε. Αυτό που θέλουμε να καταλάβουν όλοι είναι ότι το να είσαι εθελοντής σε ένα event δεν ωφελεί μόνο το ίδιο το event και την κοινωνία, αλλά και εσένα τον ίδιο. Μέχρι στιγμής αρκετοί εθελοντές μας έχουν κάνει μέσα από τα events καινούριους φίλους, έχουν αναπτύξει νέες δεξιότητες, έχουν αποκτήσει γνώσεις και κάποιοι έχουν βρει και δουλειά.» τονίζει ο Άρης Κωνσταντινίδης, businessmanager της GloVo.
Για όσους, λοιπόν, επιθυμούν να μάθουν περισσότερα γύρω από την 
GloVo και να συμμετάσχουν ως εθελοντές στα επόμεναevents, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.glovo.com.gr ή να επικοινωνήσουν απευθείας μέσω e-mail στοhi@glovo.com.gr.

Website: http://www.glovo.com.gr
Facebook: http://www.facebook.com/GloVoPlatform
Twitter: @GloVo_Platform
e-mail: hi@glovo.com.gr
Γράφουν οι: Μηλιαρέσης Κωσταπάνος, Κωνσταντινίδης Άρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..