Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

...ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ...

...Παρ'όλο που σας αποχαιρέτησα με την προηγούμενη ανάρτησή μου,τα νεύρα μου είχαν άλλη γνώμη..
Αρχίζω την γκρίνια λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο..
Θέλω να αναφερθώ στους εργαζόμενους των ΜΜΜ,μάλλον στα συνδικάτα τους ,που υποκινούν καταστάσεις.
Η απεργία είναι όπλο των εργαζομένων ως γνωστόν.Για όλους τους κλάδους,για όλους τους εργαζόμενους.Έχουμε φτάσει όμως σε ένα σημείο,που η απεργία,τους μόνους που ευνοεί είναι οι εργοδότες.Βρισκόμαστε σε μία περίεργη εποχή,που ο συνδικαλισμός γενικά,πρέπει να αναθεωρήσει τους τρόπους δράσης και αντίδρασής του.

  Επιστρέφω πάλι στα ΜΜΜ.

 Αγαπητοί συνδικαλιστές ,με το να σηκώνετε χειρόφρενο στα λεωφορεία και στο METRO,ποιούς νομίζετε ότι τιμωρείτε;Την κυβέρνηση;Το αρμόδιο υπουργείο;Το σύστημα γενικά;...
Πλήττετε τους εργαζόμενους,τους μεροκαματιάρηδες,όλη αυτή την μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που ξυπνάνε χαράματα για να πάνε στις δουλειές τους!Και τους το απαγορεύετε εσείς!!!
Θέλετε να χτυπήσετε και να αντιδράσετε σε όλα αυτά τα μέτρα που η κυβέρνηση θέλει να σας επιβάλλει;..Λειτουργείστε τα λεωφορεία,κινείστε τα METRO και όλα τα ΜΜΜ,αλλά ΜΗΝ εισπράτετε!! Έτσι θα πλήξετε το κράτος και ίσως το ταρακουνήσετε!..
Σκοπός είναι να πάρετε τον κόσμο με το μέρος σας και όχι να σας εναντιωθεί!
Ας καταλάβουμε όλοι,ότι πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι διεκδίκησης των χαμένων.Το να δημιουργούνται εμφύλιοι πόλεμοι μεταξύ των πολιτών,σε μία περίοδο που όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και αβεβαιότητα,μόνο έξυπνο δεν είναι!...

 Ο συνδικαλισμός που μέχρι τώρα γνωρίζαμε,πρέπει να αλλάξει μορφή και να βρεί νέους τρόπους δράσης.Για τον λόγο ακριβώς,επειδή και η εποχή που ζούμε ,εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και πολλές εκπλήξεις..
Αν σκεφτούμε ,πως όλοι μας έχουμε κοινά προβλήματα και κοινούς στόχους πλέον,ίσως καταφέρουμε πολλά..Φτάνει μόνο να μην παρασυρόμεθα σε τουφεκιές στον αέρα,που το μόνο αποτέλεσμά τους θα είναι η διάσπαση και ο αποπροσανατολισμός.

 Δεν ξέρω τελικά..Ίσως μέχρι να φύγω για το τετραήμερο,να με ξαναπιάσουν τα νεύρα μου και να υπάρξει και άλλη ανάρτηση..

4 σχόλια:

  1. Σε Θέλουμε Εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

    Ελπίζω με τον Τρόπο , που Είναι πολύ Έξυπνος, να μην τους βάλουν να πληρώσουν οι Εργαζόμενοι το κόμιστρο! Αχ Δεποινιο ένα παγκόσμιο σύστημα θέλει τελικά να Εξαγοράζει φτηνά χέρια Εργασίας, το παγκόσμιο κόλπο!!
    Ελπίζω να κρατήσει δική της πολιτική η Ελλάδα και να περιορίσει την είσοδο από τα σύνορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποθέσω πως τώρα μερακλώνεις με καφέ στην πλατεία του χωριού? Γκρρρρρρρρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Σκαλιστήρι.
    Πραγματικά η ιδέα σου με άφησε κατάπληκτο.
    Θα ήταν μια πολύ πρωτοπόρα κίνηση εάν γινόταν και σίγουρα θα αποκτούσε την υποστήριξη του κόσμου.
    Οι μεμονωμένες διαμαρτυρίες και ο ατομικισμός που διακατέχει τις απεργίες μας καταδικάζουν στη διαιώνιση αυτού του συστήματος.
    Η πρόταση αυτή απεναντίας μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα φέρνοντας πιο κοντά τους διαμαρτυρόμενους με το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

    @-Greecelands

    ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΙΩ ΜΟΥ!ΟΧΙ!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!

    @-Emperor

    ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ!ΝΑΙ!ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ!ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΖΑΚΙΑ!

    @-Crux-

    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ!ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ,Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ!
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..