Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 Εκδήλωση Παρουσίαση της Εταιρίας ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ - ΜΚΟ



"Μόνο οι ιδέες που ζούμε στην πράξη έχουν κάποια αξία."
Herman Hesse



Στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19.00 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός (Μιχαλακοπούλου 114) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί η εταιρία Ιδεότοπος ΜΚΟ στο κοινό και τους φίλους του.....


Ο Ιδεότοπος ως μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση είναι πλέον γεγονός. Οι δραστηριότητές του δεν θα σταματούν πλέον στην ανάρτηση κειμένων και άρθρων στον γνωστό διαδικτυακό τόπο. Θα επεκταθούν σε όλο το φάσμα των δράσεων. Οι στόχοι της εταιρείας, ο ιστότοπος της καθώς και οι προγραμματισμένες δράσεις της μαζί με τα μελλοντικά της σχέδια θα παρουσιαστούν σε όσους ενδιαφέρονται για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, τηνφιλοσοφία, την ψυχολογία, την θρησκεία, την μεταφυσική, την οικολογία, τηναυτογνωσία, την επιστήμη, τον πολιτισμό, και την σύνδεση όλων αυτών προς  μια ενεργή  κοινωνία πολιτών. Για την επιτυχία της όλης προσπάθειας ζητείται η ενεργή συμμετοχή των φίλων του Ιδεότοπου, φυσική ή οικονομική.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ. Χαράλαμπος Κόκκινος μέλος του ΣΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα:

"Από την ενημέρωση στη γνώση:
Ο ρόλος των νέων τεχνολογιών και η ανθρώπινη απόκριση".

Kείμενα θα διαβάσει η ηθοποιός κα Ηρώ Μουκίου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης με ένα ποτήρι λευκό κρασί στο χέρι θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωριστούμε περισσότερο, να συζητήσουμε το όραμά μας και τους στόχους μας, να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για αυτά που ειπώθηκαν στην εκδήλωση. 

Τα ιδρυτικά μέλη του ΙΔΕΟΤΟΠΟΥ λοιπόν σας προσκαλούν στην εκδήλωση αυτή για να μοιραστούν μαζί σας ένα από τα μέγιστα αγαθά του ανθρώπου: τις ιδέες και την επικοινωνία και τον τρόπο που αυτά προάγουν την συνύπαρξη, την αλληλεγγύη, και την ανάπτυξη.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα δημοκρατία

 



     

2 σχόλια:

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..