Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

....Deja vu...

...Έχει καταντήσει πολύ προβλέψιμη η κατάσταση πλέον!..
Δεν έχεις καθόλου πλάκα σου λέω!Ούτε την παραμικρή διαφοροποίηση από τα προηγούμενα σκηνικά,δεν μπήκες στον κόπο να δημιουργήσεις!
Φόρεσες την καθαρή σου τη στολή,αρματώθηκες με τον κατάλληλο για το συγκεκριμένο 'γύρισμα"εξοπλισμό σου και κατέβηκες στο ίδιο σημείο,την ίδια ώρα,για να συναντήσεις τους ίδιους και απαράλλαχτους αιώνιους συνπρωταγωνιστές σου( νομίζεις..)

Θέλησες για άλλη μια φορά να κλέψεις την παράσταση από τους κύριους πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας..!Δεν τα κατάφερες όμως!Ούτε εσύ,ούτε ο άλλος,ο κρυμμένος,ο αιώνιος εραστής σου..
O σκηνοθέτης σας,ατάλαντος !Και εσείς πλέον ,μαριονέτες,κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου και της παράνοιας,την επόμενη ημέρα θα ανακατευτείτε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας,χωρίς τις κουκούλες σας οι μεν και χωρίς τις αντιασφυξιογόνες μάσκες σας οι δε.

Αύριο δε,τα κ.....λα,θα γεμίσουν τα δελτία τους με 'τσάμπα" υλικό,που οι κύριοι ήρωες του σημερινού επεισοδίου θα τους προσφέρουν.Με την διαφορά,ότι θα έχει υποστεί το σχετικό NIP-TUCK στο σχετικό μοντάζ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Γι αυτό σου λέω!Έγινες πολύ προβλέψιμος και η ταινία ασπρόμαυρη!...
Η γελοιότητα του "show" σας ένα είναι σίγουρο ότι θα επιφέρει!:
Τον πολλαπλασιασμό των πραγματικών πρωταγωνιστών,που θα κάνουν την διαφορά...

1 σχόλιο:

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..