Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

...ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ...

...Περισσότερο από περιέργεια και χάζι,παρά για ψώνια,βρέθηκα σήμερα σε κεντρικά και απόκεντρα εμπορικά τμήματα της πόλης.
Αυτό που βίωσα και παρατήρησα με χαροποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό!...
Όλη η Αθήνα σους δρόμους,το αδιαχώρητο στα εμπορικά κέντρα ,τα καταστήματα γεμάτα κόσμο,οι δρόμοι απροσπέλαστοι από τα αυτοκίνητα.Μία κατάσταση και εικόνα πανηγυριού,γιορτήςθα έλεγα...
  Χάρηκα!,χάρηκα πολύ,για τον λόγο ότι δεν κατάφεραν να μας μουρτζουφλιάσουν!..
Για άλλη μια φορά σκέφτηκα,ότι είναι δύσκολο να αλλάξει η ιδιοσυγκρασία μας σαν λαός.
Χρειάζεται πολλή δουλειά εκ μέρους τους να αλλάξουν την δομή του DNA μας.!
Μπορεί στα δύσκολα,να αλλάζει όπως είναι φυσικό η ψυχολογία μας ,πράγμα που μέχρι ενός σημείου το κατάφεραν,αλλά με τίποτα δεν βάζουμε σε παρένθεση ,το κέφι μας,την ζωντάνια μας,την δίψα για ζωή!..
 Πάντα βρίσκουμε και πάντα θα βρίσκουμε τρόπους για τις διεξόδους μας .

   Αν σταματήσουμε να γκρινιάζουμε,να αρχίσουμε να βελτιώνουμε τους εαυτούςμας,να τιμωρούμε στο σωστό timing  ,να βγάλουμε τις παρωπίδες,να δούμε καθαρά και αντικειμενικά,να μαθαίνουμε από τα λάθη μας,να κερδίσουμε την χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνεια μας,τότε,νομίζω ότι θα αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε και πάλι τα χαμένα μας μονοπάτια.
  Ναι ρε παιδια!Δεν μας αξίζει η μιζέρια και η κατήφεια!..Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας καταστρέψει την ψυχολογία μας...!
Θα γιορτάσουμε και εφέτος όπως κάθε χρόνο τις γιορτές  και όταν με το καλό περάσουν,τότε θα ανασκουμπωθούμε πάλι,για να τους θυμίσουμε,ότι όπως ξέρουμε να γιορτάζουμε,έτσι ξέρουμε και να διεκδικούμε!..
  Θα σας δώσω μία συμβουλή και αν θέλετε την ακολουθειτε:ΒΓΕΊΤΕ ΈΞΩ!Μπερδευτείτε μέσα στον κόσμο,αφουγκραστείτε,παρατηρείστε,ξεχαστείτε,αφιερώστε λίγοαπό τον πολύτιμο χρόνο σας για τον εαυτό σας.Και προ παντός,κλείστε τις ρημάδες τις τηλεοράσεις!!!!!!
Αποτελούν τον χειρότερο υποκινούμενο ψυχολογικό πόλεμο!
   Άντε να σας δώ!...Πλησιάζει ..η  INTERNATIONAL γιορτή και εμείς θα την τιμήσουμε όπως ξέρουμε και όπως της αξίζει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..