Σάββατο 13 Απριλίου 2013

O Iδεότοπος με την χορογράφο ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΛΕΙΣΙΟΥΝΗ



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΠΕΡΙ ΖΩΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ θα βρεθεί στον χώρο της χορογράφου Χριστίνας Κλεισιούνη την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στις 19.00 για την εκδήλωση που έχει θέμα το χορό.....



Η Χριστίνα Κλεισιούνη είναι χορογράφος, καθηγήτρια χορού με ειδικότητα στον αυτοσχεδιασμό - Contact Improvisation (CI) και διδάσκει στην Αθήνα και το εξωτερικό τα τελευταία 25 χρόνια. Παράλληλα εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια (Σωματική Ψυχοθεραπεία, Gestalt) και ασκεί επαγγελματικά το Shiatsu (διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Σχολής Shiatsu) από το 1994.

Το 2009 άνοιξε το Present Body, Χώρο Έρευνας της Κίνησης και της Έκφρασης, στην καρδιά της Αθήνας, ένα πρώην τυπογραφείο που ανακαίνισε πλήρως, με στόχο τη δημιουργίακαλλιτεχνικού, εκπαιδευτικού και θεραπευτικού κέντρου που προσφέρει μαθήματα, εργαστήρια και σεμινάρια με αναγνωρισμένους  Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές,

Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με την Τέτη Νικολοπούλου και άλλους χορευτές του CI και διοργανώνουν τις παραστάσεις αυτοσχεδιασμού και Contact Improvisation σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα τοπόσημα όπως το νέο Μουσείο της Ακρόπολης (site specific performance, Μάιος 201) και την παράσταση Present Bodies in Contact στο Θέατρο Χώρα, Ιούνιος 2012.  Περισσότερα βιογραφικά στοιχεία για την Χριστίνα Κλεισιούνη μπορείτε να βρείτεΕΔΩ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Present Body, Χώρο Έρευνας της Κίνησης και της Έκφρασης Ερεσού 16 Εξάρχεια και κατά την διάρκειά της οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με την καλλιτέχνιδα και να γνωρίσουν την σχέση της με τον χορό και το πώς αυτός την επηρεάζει σαν άνθρωπο στην καθημερινότητά της, τις σχέσεις της με τους άλλους ανθρώπους και την προσπάθειά της για αυτογνωσία σε συνδυασμό με τις άλλες δραστηριότητές της.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Λόγω της φύσης της εκδήλωσης η συμμετέχοντες δεν μπορούν να είναι περισσότεροι από 25 και για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6971887372 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση admin@ideotopos.gr.

Στον χώρο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και οι συμμετέχοντες δεν θα φορούν παπούτσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..