Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Κακώς ανησυχείτε, κύριε Σαμαρά, για το μέλλον των παιδιών μας.



Όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο, ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως: “Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν είναι για την παράταξη, για τη ΝΔ, για τον Σαμαρά. Είναι για την πατρίδα, θα καθορίσουν για πολλά χρόνια το μέλλον των παιδιών μας και είναι μεγάλα τα διλήμματα που διακυβεύονται, ευρώ ή δραχμή, ασφάλεια ή φόβος, κυβέρνηση ή ακυβερνησία.....


Θα σας θυμίσουμε όμως πως σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 4α του Νόμου 4027/2011 όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α 233/04-11-2011,
 προβλέπεται ότι “Λύκεια που έχουν ιδρυθεί ή αναγνωριστεί κατά τις διατάξεις του ν.δ 695/1970 (Α΄ 221) στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, των οποίων φορείς είναι οι ελληνικές διπλωματικές ή προξενικές αρχές, καταργούνται σταδιακά από το σχολικό έτος 2012−2013, από την έναρξη του οποίου παύουν να δέχονται μαθητές για αρχική εγγραφή σε κάθε τάξη. 
Ειδικά και μόνο κατά το σχολικό έτος 2012−2013 στα παραπάνω Λύκεια μπορούν να εγγραφούν μαθητές οι οποίοι κατά το σχολικό έτος 2011−2012 φοιτούν στη Τρίτη τάξη γυμνασίων, τα οποία έχουν ιδρυθεί ή αναγνωριστεί κατά τις διατάξεις του ν.δ. 695/1970 με φορέα τις ελληνικές διπλωματικές ή προξενικές αρχές και βρίσκονται στην ίδια πόλη με το Λύκειο. Τα παραπάνω Λύκεια μέχρι την οριστική λήξη της λειτουργίας τους μπορεί να ενισχύονται κατά τις διατάξεις του παρόντος”.
Κύριε Σαμαρά,
τα παιδιά μας συναποφασίσατε να τα στέλνετε Γερμανία.
Τα εγγόνια μας που θα γεννηθούν εκεί, και διασφαλίσατε για τις επόμενες δεκαετίες πως θα μείνουν κι εκεί, συναποφασίσατε [και σε κάθε περίπτωση, όταν συγκυβερνούσατε δεν κάνατε τίποτα για να ανατραπεί ο εν λόγω Νόμος] να μάθουν να μιλάνε μόνο Γερμανικά.
Να νοιώθουν και να είναι Γερμανοί πολίτες.
Μόνο Γερμανοί.
Γιατί, λοιπόν, ανησυχείτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..