Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

WE'RE ALL GREEKS!...




...Πέρασαν τόσα χρόνια,για να πραγματοποιηθεί έμπρακτα πλέον σήμερα ο όρος και η έννοια της Ε.Ε.
Μία γειτονιά,σε έναν αγώνα σκυταλοδρομίας κοινών προβλημάτων .Ένας αγώνας ,στον οπόιο δεν θα υπάρξει νικητής και ηττημένος μεταξύ των αθλητών.
Ένας αγώνας,δύσκολος,άδικος,αδυσώπητος,που κήρυξαν οι διοργανωτές του εις βάρος αυτής της 'γειτονιάς"......




Η γνωστή μας παροιμία "ουδέν κακόν αμοιγές καλού",είναι στις δόξες της,αφού από κάθε κακό,βγαίνει πάντα τουλάχιστον κάτι καλό.Και αυτό το καλό,σήμερα άρχισε να αναδύεται μέσα από τις ρούγες  της "κοινότητας"
Σήμερα έσπασαν τα σύνορα όλων των γειτόνων μας και μόλις σήμερα συνειδητοποιήσαμε όλοι τελικά,ότι μπορεί να τα χάσουμε όλα,αλλά αυτό που θα πρέπει να διαφυλάξουμε είναι η περηφάνειά μας και η αξιοπρέπειά μας!
Και αυτή την ανάγκη διατήρησής τους,μας την τόνισαν τα γειτονόπουλά μας,που πληρώνουν και οι ίδιοι τις λάθος επιλογές τους.

Το καζάνι έχει αρχίσει ήδη  να βράζει ,τα μηνύματα πολλά,η ανθρωπιά σε όλες της τις μορφές παίρνει σάρκα και οστά και ο φόβος μετακινείται πλέον σε άλλα πόστα...

Ευχαριστούμε και εμείς με την σειρά μας,όλους εσάς,που μας θυμήσατε τον ρόλο μας στην μέχρι τώρα ιστορία των εθνών,στο πολιτιστικό χνάρι που κάποτε αφήσαμε ,για να το ακολουθήσετε όλοι εσείς,που εμείς δυστυχώς οι ίδιοι το χάσαμε.

Ευχαριστούμε,γιατί τώρα ξέρουμε ,ότι όσα χέρια και να αλλάξει η σκυτάλη,όσο και να τραβήξει αυτός ο αγώνας, η ανθρωπιά στο τέλος θα στεφθεί με τον κότινο...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..