Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

...ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ ΤΩΡΑ!...

...Δεν ξέρω αν τους λένε 'παπαγαλάκια",κοτσύφια,καρδερίνες,σπίνους,γαλιάντρες,ή ό,τι δήποτε άλλο ανήκει στο βασίλειο των πτηνών,αυτό που ξέρω,είναι ότι τα 'εχω πάρει" άγρια!...
Ποιό είναι αυτό το 'υψηλόβαθμο στέλεχος" ενός από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας,που από την προηγούμενη εβδομάδα μας έχει ζαλίσει με επαναλαμβανόμενα e-mails,περί επικείμενης πτώχευσης της Ελλάδας;..
Γιατί ρε στελεχάρα δεν βγαίνεις να πείς το όνομά σου και όλα όσα αναφέρονται στο 'τρομοκρατικό" mail σου με σφραγίδα;Αλλά εσύ,-εαν είσαι υπαρκτός-,καλά κάνεις!Έχεις πιάσει το νόημα της ψυχολογίας του όχλου και σαν οπαδός της τρομολαγνείας,βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για..τιτιβίσματα.
Αλλά σαν στελεχάρα και γρανάζι του βρώμικου παγκόσμιου οικονομικού αλισβερισίου ( πρόσεξες την γενική μου;) θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι βρισκόμαστε ήδη σε 'επικαλυμμένη" πτώχευση ενάμισυ χρόνο τώρα!.Είναι θέμα χρόνου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια..Μάλλον για μούφα σε κόβω!...

 Φταίμε και εμείς όμως!Όλοι εμείς οι bloggers, βάζω και τον εαυτό μου μέσα,που  πιανόμαστε από ένα e-mail και το κάνουμε κορδέλλα ,προσθέτοντας με αυτό τον τρόπο μία ανάρτηση επι πλέον στο ενεργητικό μας!..Με αυτόν τον τρόπο βαυκαλιζόμαστε ότι κάνουμε και εμείς το καθήκον μας στην ..'μαζική επανάσταση'..

   Κάτσε να δείς για τί άλλο τσατίστηκα...Α!πάλι με τα ΜΜΜ τα έχω !Βρε παιδί μου,σε ρωτώ και αν θέλεις μου απαντάς..Πώς είναι δυνατόν να τα βγάζεις πέρα ,με τις περισσότερες ημέρες να βρίσκεσαι σε απεργιακή κατάσταση εδώ και τόσους μήνες,ενώ γονατίζει οικονομικά ο πραγματικός απεργός με μιάς ημέρας απεργία;.Από πού καλύπτεις τα..κενά των κινητοποιήσεών σου;..Για πές...

..Έχω κι άλλα..Άκουσα εχθές στις ειδήσεις,ότι τα φροντιστήρια και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια θα μειώσουν τα δίδακτρά τους λόγω σταδιακής αποχώρησης των πελατών τους.Οι γονείς ανησυχούν αν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν  στις οικονομικές απαιτήσεις των διδάκτρων για τα φροντιστήρια των παιδιών τους.
Φταίω εγώ τώρα αν τσατίστηκα και γι αυτό;..
Βρε γονέα,εσύ δεν ήσουν που σαμποντάριζες το πρόγραμμα της ενισχυτικής που είχε θεσπισθεί στα γυμνάσια και στα σχολεία της χώρας;..Εσύ δεν ήσουν που δεν άφηνες το παιδί σου να συμμετάσχει σε αυτό το προχωρημένο, για την ελληνική παιδεία, πρόγραμμα  ,θέλοντας να τα 'σκας" στα ιδιωτικά φροντιστήρια;..
Ξέρεις πόσα παιδιά που το παρακολούθησαν πέρασαν με τα τσαρούχια στις σχολές που είχαν δηλώσει;..Ρώτα με να σου πώ!...Πλήρωνες επί χρόνια τα φροντιστήρια του βλασταριού σου και τις περισσότερες φορές,καθόσουν και έκλαιγες τα λεφτά σου και τις θυσίες σου!....
Αν το υποστήριζες,που όφειλες σαν γονέας να το κάνεις,η δημόσια εκπαίδευση τώρα, θα ήταν στεφανωμένη με  πολλούς κότινους επιτυχιών και οι καθηγητές θα ξαναεύρισκαν το χαμένο τους κύρος και θα είχε αξία το λειτούργημα και η δουλειά τους..

Πάρε να'΄χεις τώρα!..Και φυσικά φταίς!...

Ασε με..Δεν συνεχίζω άλλο,γιατί όλο και κάτι θα θυμηθώ και τελειωμό δεν θα'΄χω..

Πάω να πάρω τα υπογλώσσιά μου γιατί βλέπω κάποιους να πανηγυρίζουν για την φοβερή 'επιτυχία μας
στις σκληρές διαπραγματεύσεις στα παζάρια του μνημονίου...

Α!ρε νεοέλληνα!....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..