Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Άρωμα... χειμώνα

Ο χειμώνας πλησιάζει και κάνατε ήδη τις πρώτες εξορμήσεις σας στα μαγαζιά για την απαραίτητη ανανέωση της φετινής σας γκαρνταρόμπας. Μήπως όμως εκτός από τα ρούχα θα έπρεπε να αλλάξετε και το άρωμά σας; Το womanonly.com σας βοηθάει να το επιλέξετε.

Τα καλοκαιρινά αρώματα με τις φρουτώδεις και λουλουδάτες ευωδιές διαφέρουν κατά πολύ από τα χειμερινά που χαρακτηρίζονται ως ζεστά και μυστηριώδη.

Επενδύστε λοιπόν σε ένα super ζεστό άρωμα με διακριτικές sexy νότες και προτιμήστε ως βασικά συστατικά του το ξύλο, την κανέλα, το κεχριμπάρι και το σανδαλόξυλο.

Μην ξεχνάτε ότι το χειμερινό σας άρωμα πρέπει να είναι αρκούντως έντονο έτσι ώστε να
μην χάνεται κάτω από τα βαριά χειμερινά σας ρούχα.

Εξίσου βασικό είναι και το μέρος του σώματος που επιλέγετε να φορέσετε το άρωμα. Πίσω από τα αυτιά, στις μασχάλες, στους καρπούς, στο εσωτερικό των αγκώνων και στον λαιμό είναι εκείνα τα σημεία στα όποια πρέπει να δώσετε ιδιαίτερο βάρος.

Τέλος, μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με νέα αρώματα. Μπορεί να έχετε κολλήσει εδώ και χρόνια σε ένα άρωμα που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει γάντι, αλλά μια αλλαγή είναι πάντοτε απαραίτητη. Ποιος ξέρει...μπορεί να ανακαλύψετε μία νέα εμμονή!.

3 σχόλια:

  1. δεν νομιζω να με πολυενδιαφερει το θεμε ...εσυ τι λες ? υπαρχει περιπτωση ? χαχαχα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @-MINI MARKET-

    ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΟΥ,ΑΝ ΣΕ... ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ!..ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη σας Ημερα!!
    Σωστο για τα Αρωματα!!
    Καλο χειμωνα να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..