Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

...ΑΡΓΙΑ,ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ... ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ..



...Όταν τα φωτάκια σβήνουν,οι Χριστουγεννιάτικες μπάλλες στιβάζονται στα κουτιά τους και τα μπαλκόνια ξεγυμνώνονται από τις φωτεινές τους "κουρτίνες",τότε,με πιάνει το "κάτι" μου,που είναι ακριβώς το ίδιο,με αυτό της κάθε Κυριακής το απομεσήμερο..!

Η φετεινή χρονιά με βρήκε κάπως ευσυγκίνητη και ψιλοευάλωτη ,μπορώ να πώ,πράγμα πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο για τον χαρακτήρα μου..
Έτσι λοιπόν,όλως τελείως ξαφνικά,μετά την αποχαιρετιστήρια "τελετουργία" των ημερών,δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα μπροστά στο ψάθινο σεντουκάκι μου,που φιλοξενεί τις ασπρόμαυρες στιγμές κάποιας άλλης εποχής..

..Διάφορες,όμορφες στιγμές τριών γενιών στο άσπρο-μαύρο...

(..-έλα τώρα!,τι σ'έπιασε;..ξαναφόρεσε τον πραγματικό σου εαυτό και ετοιμάσου να ξαναρχίσεις τις ορθοπεταλιές,που ομολογουμένως,θα είναι γρηγορότερες εφέτος..!)

Τέτοιο ταξιδάκι όμως,δεν νοείται χωρίς το απαιτούμενο μουσικό χαλί..



....Χορεύει κανείς;...

2 σχόλια:

  1. Αγαπητή μου καταρχήν καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλά. 2010 όμορφες ευχές για την νέα χρονιά, υγεία, αγάπη και ευτυχία.

    Η αλήθεια είναι πως όντως όταν τελειώνουν αυτές οι γιορτές των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς-Φώτων,λίγο πολύ όλοι μας είμαστε κάπως ...

    Μια αυθόρμητη ευαισθησία μας διακατέχει όλους, άλλους πολύ και άλλους λίγο...

    και όλοι μας κάνουμε ένα μικρό flash back στις όμορφες αναμνήσεις μας από παλαιότερες στιγμές τις ζωής μας...και πίστεψέ με αυτό είναι αναγκαίο γιατί μας δίνει δύναμη να προχωράμε μπροστά αισιόδοξα.

    Εύχομαι να είσαι πάντα καλά.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙΚΟ" ΜΟΥ ,ΦΙΛΕ!
    ΝΑΙ,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ,Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..