Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

....Deja vu...

...Έχει καταντήσει πολύ προβλέψιμη η κατάσταση πλέον!..
Δεν έχεις καθόλου πλάκα σου λέω!Ούτε την παραμικρή διαφοροποίηση από τα προηγούμενα σκηνικά,δεν μπήκες στον κόπο να δημιουργήσεις!
Φόρεσες την καθαρή σου τη στολή,αρματώθηκες με τον κατάλληλο για το συγκεκριμένο 'γύρισμα"εξοπλισμό σου και κατέβηκες στο ίδιο σημείο,την ίδια ώρα,για να συναντήσεις τους ίδιους και απαράλλαχτους αιώνιους συνπρωταγωνιστές σου( νομίζεις..)

Θέλησες για άλλη μια φορά να κλέψεις την παράσταση από τους κύριους πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας..!Δεν τα κατάφερες όμως!Ούτε εσύ,ούτε ο άλλος,ο κρυμμένος,ο αιώνιος εραστής σου..
O σκηνοθέτης σας,ατάλαντος !Και εσείς πλέον ,μαριονέτες,κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου και της παράνοιας,την επόμενη ημέρα θα ανακατευτείτε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας,χωρίς τις κουκούλες σας οι μεν και χωρίς τις αντιασφυξιογόνες μάσκες σας οι δε.

Αύριο δε,τα κ.....λα,θα γεμίσουν τα δελτία τους με 'τσάμπα" υλικό,που οι κύριοι ήρωες του σημερινού επεισοδίου θα τους προσφέρουν.Με την διαφορά,ότι θα έχει υποστεί το σχετικό NIP-TUCK στο σχετικό μοντάζ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Γι αυτό σου λέω!Έγινες πολύ προβλέψιμος και η ταινία ασπρόμαυρη!...
Η γελοιότητα του "show" σας ένα είναι σίγουρο ότι θα επιφέρει!:
Τον πολλαπλασιασμό των πραγματικών πρωταγωνιστών,που θα κάνουν την διαφορά...

...ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ...

..Όσα εμείς δεν εκτιμάμε και απαξιώνουμε,ευτυχώς βρίσκουν ανταπόκριση από την φύση...
Το παρακάτω βιντεάκι κρατάει λίγο παραπάνω,αλλά αξίζει τον κόπο...
Μας βάζει σε σκέψεις και μας προβληματίζει ( ;),ίσως;...


...ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Από   http://aboutmylamia.blogspot.com/2011/02/forbes.html




Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά, στο παγκόσμιο προσκήνιο. Αυτή την φορά ο λόγος είναι το κίνημα <<Δεν Πληρώνω >>.


Σύμφωνα με το Αμερικάνικο περιοδικό FORBES ,όπου (χθες φιλοξένησε) αναλυτικό άρθρο, μεταξύ άλλων γράφει: «Στήνουν μπλόκα στους σταθμούς των διοδίων και αφήνουν τους οδηγούς να περνούν ελεύθερα. Καλύπτουν τα ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων στα Μέσα Μεταφοράς έτσι ώστε το επιβατικό κοινό να μην πληρώνει. Ακόμα και οι γιατροί συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, εμποδίζοντας τους ασθενείς να καταβάλουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία».


Στο αναλυτικό άρθρο που φιλοξενεί το site του περιοδικού Forbes, γίνεται μια προσπάθεια να εξηγήσει όλη αυτήν την οργή των ανθρώπων που το πλαισιώνουν και που εναντιώνονται σε όλες αυτούς τους λανθασμένους χειρισμούς των κυβερνήσεων  και της κακής πολιτικής που ασκούν...


Μεταξύ άλλων, στο περιοδικό γίνεται αναφορά για την πολιτική διαφθορά και τα  πολιτικά σκάνδαλα...στην χώρα μας, προσπαθώντας έτσι να "δικαιώσει" την οργή του κινήματος.


...ΚΙΝΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ,Ή..ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ;...

1.- Κλικάρετε το παρακάτω link
2.- Μετά κλικάρετε στο "click me to get trippy",
3.- Δείτε το κέντρο της οθόνης για 30 δευτερόλεπτα (χωρίς να κλέβετε), και τέλος
4.- Κοιτάξτε το χέρι που κρατάτε το mouse χωρίς να το μετακινείτε.
Φοβερό!

Λέγεται "κιναισθητική παραίσθηση"

...ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...

 

Ένας καθρέφτης ή ένας αμφίδρομος καθρέφτης;

 

Ξέρετε τη διαφορά;

Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε, όταν είστε σε ένα δωμάτιο, τουαλέτα, μοτέλ, κλπ., αν πρόκειται για έναν καθρέφτη ή έναν αμφίδρομο καθρέφτη;

Ξέρετε πώς να προσδιορίσετε αν ένας καθρέφτης είναι αμφίδρομος ή δεν είναι; Μια αστυνομικίνα που ταξιδεύει σε όλη την Αμερική και δίνει σεμινάρια και τεχνικές για γυναίκες επιχειρηματίες, μας το είπε.

Όταν επισκέπτεστε τουαλέτες, μπάνια, δωμάτια ξενοδοχείου, αποδυτήρια, κλπ. πόσοι από εσάς γνωρίζετε στα σίγουρα ότι ο φαινομενικά συνηθισμένος καθρέφτης που κρέμεται στον τοίχο είναι πραγματικός, ή στην πραγματικότητα ένας αμφίδρομος καθρέφτης (δηλαδή, μπορούν να σας δουν, αλλά δεν μπορείτε να τους δείτε); Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που εγκαθιστούν αμφίδρομους καθρέφτες σε γυναικεία αποδυτήρια. Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν απλά κοιτώντας τους.

Έτσι λοιπόν, πώς θα προσδιορίσετε με βεβαιότητα ποιο είδος καθρέφτη έχετε;

Απλά κάντε αυτό το απλό τεστ: Τοποθετήστε το άκρο του νυχιού σας στην ανακλαστική επιφάνεια και αν υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ του νυχιού σας και της εικόνας του νυχιού, τότε είναι ΓΝΗΣΙΟΣ καθρέφτης.
Όμως, εάν το νύχι σας ΑΜΕΣΑ αγγίζει την εικόνα του νυχιού σας, τότε ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ!





Έτσι θυμηθείτε, κάθε φορά που βλέπετε ένα καθρέφτη, κάντε το «τεστ του νυχιού». Δεν σας κοστίσει τίποτα.


από  http://www.newsbeast.gr