Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΤΗΝΟΣ






Ένα υπέροχο άρθρο!Βρείτε λίγο χρόνο για να το διαβάσετε!...

Πως δημιουργήθηκε η λατρεία της Παναγιάς της Τήνου ως λαϊκός τόπος προσκυνήματος;

Ποια η σχέση των Καθολικών του νησιού, που επιθυμούσαν να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο για τους Καθολικούς.

Ποια ήταν η απάντηση των Ορθοδόξων;

Ποια η κατάληξη του αντιτορπιλικού Έλλη;


γράφει ο Γιώργος Δαμιανός

Ιστορικά στοιχεία

Είναι δώρο από το Θεό να επισκεφτείτε την Τήνο. Και αυτό γιατί, πολύ πριν την ανακάλυψη της θαυματουργής εικόνας της Παναγιάς (1823), η φύση το προίκισε με τα ομορφότερα ακρογιάλια του πλανήτη. Συγχρόνως, αγαπήθηκε από τους κατοίκους του και το στόλισαν με όλο το μεράκι της ανθρώπινης δύναμης και δημιουργίας......

PIZZA C CONO...ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ & ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ !!!








                ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ   http://patrinaki.blogspot.com


Η J. & G. BIK. SERVICES L.T.D. είναι μία εταιρεία πού δραστηριοποιείται σε παροχή υπηρεσιών εστίασης & ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο.Μέ την εισοδό της στην Ευρώπη προσδοκά να μεταφέρει την τεχνολογία καί την τεχνογνωσία της, καθώς την ποιότητα και την μοναδική γεύση των προιόντων που διαθέτει. 
Έχοντας στην κατοχή της ένα δυνατό brand name αυτό της PIZZA C CONO & FRUTTI C CONO άπευθύνεται σε όλους αυτούς πού θέλουν να επενδύσουν σε μία καινοτόμο και παράλληλα κερδοφόρο επιχείρηση. 
 
Ειδικά για την Ελλάδα,το πλάνο της εταιρείας J. & G. BIK.SERVICES L.T.D. είναι να προσφέρει μία ανταγωνιστική - επιχειρηματική και παράλληλα αναπτυξιακή ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους και να τους δώσει την δυνατότητα να είναι αυτοί οι πρώτοι στον νομό τους πού έβαλαν την πίτσα σε…χωνάκι. Στά πλάνα της εταιρείας είναι να ανοίξει από ένα κατάστημα PIZZA C CONO & FRUTTI C CONO σε κάθε νομό.                                                                                                      J. & G. BIK. 
SERVICES L.T.D.