Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

...ΑΠΟΡΩ...

...Τα βλέπω στις φωτογραφίες και στα πρόσωπά τους βλέπω τις κόρες μου,τον γιό σου,τα γειτονόπουλα της διπλανής μας πόρτας
.Παιδιά 20-25 χρονών,γεννημένα στη δεκαετία της μεγάλης ανάπτυξης...(!).
Παιδιά,που δεν σου περνάει από το μυαλό ότι θα μπορούσαν να κρύβουν τέτοιες σκοτεινές δράσεις.
Παιδιά,που έμαθαν με λάθος τρόπο να αντιδρούν..
Όμως απορώ και θέλω να μου απαντήσεις..:Γιατί στα συγκεκριμένα παιδιά δεν υπάρχει το προσωπικό απόρρητο ,ούτως ώστε οι φωτογραφίες τους να φαντάζουν σε όλα τα ΜΜΕ,ενώ οι τερατόμορφοι ,ανώμαλοι παιδεραστές,"εξέχοντα" πρόσωπα της κοινωνικής ελιτ,να μένουν πάντα άγνωστοι;..
   Ζητώ επειγόντως μία απάντηση στην απορία μου!

     ...Έχω όμως και άλλη απορία.Δεν τέλειωσα ακόμα..
Σήμερα έπρεπε να βρισκόταν στο φροντιστήριό του,να έκανε σχέδια με τους φίλους του για το αβέβαιο μέλλον που τους ξημέρωνε..Αντι για αυτό όμως,στο κέντρο της Αθήνας δημιουργούνται φασαρίες,στη μνήμη του.
Επεισόδια,που θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα,χωρίς να μπορέσουν να δώσουν απαντήσεις στο "ΓΙΑΤΙ",που επί 2 χρόνια απασχολεί το μυαλό της κοινής γνώμης.
 Ενίσταμαι!Δεν έπρεπε να γίνει έτσι..
Φάνηκε σαν τρομολαγνεία το γεγονός του κλεισίματος του κέντρου και τους 7000 αστυνομικούς που έστειλες  στο κέντρο.
Ήταν σαν να προκαλούσες εσύ ο ίδιος  την δημιουργία των επεισοδίων.Δημιούργησες πεδίο μάχης και πρόσφορο έδαφος για αναταραχές.
Άσε το κέντρο ελεύθερο! Άσε τον κόσμο να κυκλοφορήσει άνετα!Έτσι μόνο μία πορεία θα παραμείνει ειρηνική!Ας είσαι και εσύ μαζί με τους τιμώντες την μνήμη του.!
  Το ξέρεις καλά ότι ούτε και ο ίδιος θα ήθελε να αναβιώσει μία κατάσταση σαν αυτή που  υπήρξε πρωταγωνιστής!
Το ξέρεις καλά,ότι θα ήθελε να τον θυμάσαι,χωρίς να τον ταυτίζεις με βία και αίμα...

   Ξέρεις,πιστεύει ότι κάποια στιγμή, η βία θα ανήκει σε ένα πολύ μακρινό παρελθόν,θα είναι ένα παραμύθι,που κατά λάθος του το διηγήθηκαν..

Το.." ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ",δεν πρόλαβε να το ακούσει...



...H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

...Όταν η τεχνολογία τυγχάνει σωστής χρήσης, μόνο θετικά και καλά αποτελέσματα μπορεί να μας προσφέρει!Καθημερινά ανακαλύπτουμε με την βοήθειά της,νέα επιτεύγματα.
Με ένα απλό κλικ,βρισκόμαστε σε κόσμους ονειρεμένους,γινόμαστε θεατές σε γεγονότα και καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε μέχρι σήμερα,μαθαίνουμε,διασκεδάζουμε,μορφωνόμαστε,επικοινωνούμε.

Για τους λάτρεις των εικαστικών τεχνών και συγκεκριμένα για την ζωγραφική,δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη εικονική πινακοθήκη ,που με την βοήθεια του ποντικιού, όλα τα έργα των μεγάλων ζωγράφων ,παρουσιάζονται στις οθόνες των υπολογιστών μας!

 Θαυμάστε λοιπόν και απολαύστε:!

  http://www.mystudios.com/artgallery/

...Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑΝΟ...

...Σκαλίζοντας,έπεσα επάνω σε αυτές τις μαγευτικές εικόνες.
 Τις...δανείστηκα από ..το τέρας των ειδήσεων