Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ..

...Σκεπτόμενη,ότι οι εξαρτήσεις μου και τα "κολλήματά" μου,ανήκουν στα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν,θυμήθηκα ότι ο παρακάτω "κύριος",σήμα κατατεθέν κάποιας προηγούμενης χρονολογίας,ήταν αιτία να χάσω μία βραδιά στη Ρώμη!..Πώς;;..Καθόλου δύσκολο για μένα:
Tαξιδάκι με την εταιρεία στην Ρώμη,4 ημέρες,πριν 15 χρόνια.
Αγορά του NINTENDO από τα duty free και η πρώτη μου δουλειά να το συνδέσω στην τηλεόραση του ξενοδοχείου,φτάνοντας στην πόλη.
Το αποτέλεσμα;..Να περάσω μία αξέχαστη πρώτη βραδιά,παρέα με τον MARIO και άλλα 7 "άρρωστα¨ακόμα άτομα,παίζοντας μανιωδώς το γνωστό σε όλους πλέον παιχνίδι..!
Η "σχιζοφρένεια",δεν τελείωσε εκεί..Συνεχίστηκε για πολλούς μήνες στην Αθήνα,με αποτέλεσμα,να κολλήσω βαρειά την μητέρα μου με το μικρόβιο αυτό,σε σημείο να την κοπανάω από το σπίτι μου ,για να πάω στο δικό της και να επιδοθώ μέχρι μανίας στο "άθλημα¨αυτό!..Βλέπετε,το είχα αγοράσει για εκείνη!..
Με πιάνουν τα γέλια όταν έρχεται στο νού μου,ένα περιστατικό,που, 3 η ώρα στα μαύρα μεσάνυχτα ,ξυπνάει ο πατέρας μου από την φασαρία που κάναμε ,εγώ,η μητέρα μου και ο MARIO και αγουροξυπνημένος,μέσα στα νεύρα,μας είπε:-.."Θα την πετάξω έξω από το σπίτι αυτή την αδελφή που μαζέψατε εδώ μέσα!.."..
Πολύ γέλιο!
Αυτή η "αδελφή" λοιπόν,από προχτές βρίσκεται μέσα στον υπολογιστή μου-νέες τάσεις βλέπετε-και έχουμε αρχίσει να θυμόμαστε τα παλιά..!

....Πάρτε μία μικρή δόση από την "αρρώστεια" μου..!


Free myspace games - Free blog games

Κόκκος Καφέ

 
Fon-vag-gel