Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

..ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ..



-…Άκουσες;..Οι Άγγλοι,λέει,ξεπέρασαν την πανδημία!..Πάει..,αυτό ήταν!

Εμείς όμως,επειδή είμαστε κακά παιδιά,μας ετοίμασαν ένα καινούριο κύμα από ..γουρουνόβηχες,που υπολογίζουν να φθάσει στο pick του,κατά αύγουστο μήνα..,λέει…Και ξέρεις ποιος είναι ο λόγος,έτσι;..,έξυπνος είσαι,σκέψου…

Κάτσε,για να σε βοηθήσω λίγο,ο λόγος που λες,είναι ότι στόκαραν τα εμβόλια.Δεν πουλήθηκαν αδελφάκι μου στην dead line που είχαν ορίσει,οπότε,πάρε ένα ακόμα τσουνάμι ..»πανδημίας να το ευχαριστηθείς!..


-..Γιατί ρε φίλε να μπολιαστώ δηλαδή;Αμέτι μουχαμέτι το έβαλες να με αρρωστήσεις με το ζόρι;..Γουστάρω να νοσήσω μόνη μου,που το κάνω και καλύτερα δηλαδή.Να κουκουλωθώ με την καρρώ κουβερτούλα μου στον καναπέ ,δίπλα στο τζάκι,να μου φέρνουν το ένα ζεστό πίσω από το άλλο,να με θερμομετρούν κάθε μία ώρα,να το ευχαριστηθώ η γυναίκα!..

Να αποκτήσω από τον πυρετό το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας και κόκκινα μαγουλάκια σαν παιδί του Θιβέτ!

Ποτέ μου μέχρι τώρα δεν είχα την πολυτέλεια να γριππωθώ!Θα μου χαλάσεις εσύ την ευκαιρία,με τεχνητή γρίπη;;..Α,ΌΧΙ!Δεν το δέχομαι καθόλου mister!

Kαι ξέρεις τώρα τι υποψιάζομαι;;..Ότι και η δεύτερη δόση..γουρουνογριπποτρόμου,δεν θα πιάσει εδώ στο ellada!.

Δεν θα πιάσει,γιατί,ευτυχώς δηλαδή,κάπου-κάπου μας πέφτει καμμιά σφυριά στο κεφάλι και θυμόμαστε ότι δεν είμαστε τηλεκατευθυνόμενα παιχνιδάκια!

Κάπου-κάπου ,όμως,έτσι;..

Θα ρουμπωθείς πάλι!χα! ,και άντε να δούμε τι θα κάνεις τόσους τόνους εμβόλια..!

...Χμ,υποψιάζομαι ,ότι πάλι ο τρίτος κόσμος θα σε ξεστοκάρει!..

Γι αυτό σου λέω mister..,

..Μην ζορίζεσαι! Δώσε μου κανένα κιβώτιο από αυτά τα μπολιάσματα και θα σου ρίχνω εγώ προσωπικά από ένα,3 φορές την ημέρα..,μετά του φαγητού,έτσι για να μην υπεραποθεματίσεις δηλαδή!..

Να δείς για πότε θα έρθεις στα ίσα σου!..

Άντε τώρα..,τρέχω να αγκαλιάσω όλες τις συναχωμένες μύτες και τους μπουκωμένους λαιμούς,μήπως και βρώ την ..υγειά μου!....




ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΑΠΟ ΤΟ IRAKLIO WEB RADIO



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ IRAKLIO WEB RADIO ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΜΕ WEB CAMERA ΑΠΟ ΤΟ STUDIO

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ