Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

...ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ...

.... YOSEMITE'S FRAZIL ICE

 
Αν η συνδεσή σας το επιτρέπει, δικιμάστε να δείτε το βίντεο στην ανάλυση 720ρ..... Απλά ΥΠΕΡΟΧΗ !


...ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΣΠΙΤΙ...



ΜΕΡΟΣ  Β'

ΑΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
ΟΙ κουρτίνες παγιδεύουν το δικό τους μερίδιο σκόνης, ιδιαίτερα εάν είναι μάλλινες ή βελούδινες. «Να προτιμάτε κουρτίνες από υφάσματα που μπορεί να πλυθούν σε καυτό νερό (60 βαθμούς Κελσίου)», συνιστά η κ. Κόντου. «Τις ελαφρές κουρτίνες επίσης μπορείτε, ανοίγοντας τα παράθυρα, και να τις ξεσκονίζετε και να τις τινάζετε κάθε μέρα έξω».
ΧΑΛΙΑ
Τα παχιά χαλιά, οι μοκέτες από τοίχο σε τοίχο και οι φλοκάτες συγκεντρώνουν πολλά ακάρεα. Τα χαλιά γενικά συγκεντρώνουν έως και 100 φορές μεγαλύτερα επίπεδα αλλεργιογόνου απ' ό,τι το γυμνό πάτωμα. Να προτιμάτε, ιδιαίτερα στις κρεβατοκάμαρες, μικρά και λεπτά χαλιά. «Εάν μάλιστα υπάρχει αλλεργικό άτομο στην οικογένεια, το δωμάτιό του δεν πρέπει να έχει καθόλου χαλί ή να έχει έναν πλαστικό διάδρομο», συμβουλεύει η κ. Κόντου. «Μια καλή λύση είναι οι... κουρελούδες, γιατί μπορούν εύκολα να τιναχθούν έξω και να πλυθούν».
ΨΥΓΕΙΟ
Οταν το ψυγείο δεν καθαρίζεται καλά ή οι τροφές δεν αποθηκεύονται σωστά, μπορεί να προκληθούν αλλεργίες ή τροφικές δηλητηριάσεις. Μην αφήνετε τρόφιμα στο ψυγείο για μεγάλα χρονικά διαστήματα (τα μαύρα στίγματα πάνω στις ντομάτες είναι μύκητες). Οι ειδικοί της Κλινικής Μάγιο συμβουλεύουν να τοποθετείτε χωριστά τα μαγειρεμένα τρόφιμα από τα ωμά. Να καθαρίζετε κάθε εβδομάδα τα ράφια και τα συρτάρια από τα υπολείμματα τροφών με σαπούνι και ζεστό νερό.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνας βρήκαν πρόσφατα ότι το 50% των ηλεκτρικών σκουπών περιέχουν βακτήρια κοπράνων, το 13% μάλιστα με το επικίνδυνο E. Coli. Γι' αυτό συνιστούν να ψεκάζετε τη βούρτσα της σκούπας με αντιβακτηριακό σπρέι μετά τη χρήση της (τα βακτήρια μπορεί να επιβιώσουν μέσα στη σκούπα πέντε ημέρες αφότου αδειάσετε τη σκόνη και τα σκουπιδάκια).
«Καλύτερες είναι οι ηλεκτρικές σκούπες που τραβούν τη σκόνη μέσα σε κάδο με νερό», συνιστά η κ. Κόντου.«Εκείνες με τις σακούλες αφήνουν τη σκόνη με τα αλλεργιογόνα να διασπείρεται στον αέρα».

 

ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ , ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ Η.Π.Α ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ

Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα αρέσουν σε πολλούς από εμάς.
Είναι ωραίο και ανέξοδο να φουσκώνεις από εθνική υπερηφάνεια, όταν, μάλιστα, δεν είσαι υποχρεωμένος να θυσιάσεις τίποτα. Μία από αυτές τις υποθέσεις του εύκολου κλέους (τζάμπα μάγκας, θα έλεγαν κάποιοι) είναι και o αστικός μύθος ότι δήθεν η ελληνική δεν έγινε επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ για μία μόνο ψήφο. Κάποιοι, μάλιστα, το παραχοντραίνουν προσθέτοντας ότι αυτή η ψήφος ήταν κάποιου Εβραίου. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η αφέλεια του μύθου αλλά η δυσωδία του ρατσισμού.

  Στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ τέτοια ψηφοφορία στην Αμερική. Τα Αγγλικά επικράτησαν με φυσικό και αυτονόητο τρόπο, αφού οι πλειοψηφία των πρώτων κατοίκων της Αμερικής τα μιλούσε ως μητρική γλώσσα. Πως θα ήταν, άλλωστε, δυνατόν το 49% των πολιτών να ψηφίσει ως επίσημη γλώσσα του κράτους του μία γλώσσα που δεν την ομιλεί.
Το αστείο της υπόθεσης φαίνεται ότι ο ίδιος μύθος κυκλοφορεί και για τη γερμανική, την Ισπανική τή Γαλλική, τη Λατινική και την Εβραϊκή γλώσσα (μη σπρώχνεστε, βρε παιδιά, όλοι θα βολέψετε τη ματαιοδοξία σας)
Ο μύθος απέκτησε την αληθοφάνεια που χρειάζονταν οι έλληνες, όταν το 1970 ο Τάσκα, πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, τον χρησιμοποίησε για να γίνει αρεστός στους αφελείς ιθαγενείς που «διοικούσε». Τα όμορφα «νέα» αρέσουν σε όλους ακόμα και όταν είναι ψεύτικα.
Αφού είναι ωραία, η αλήθεια περιττεύει...

Μορφωνόμαστε από το: http://www.24grammata.com/