Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

..Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..

Ναι..,σωστά καταλάβατε!Είναι η ελεύθερη μεταφορά,της γνωστής παροιμίας:..-Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο..
Με την μόνη διαφορά,ότι δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με κολιούς,αλλά με πολλά είδη ιχθυοκαλλιέργειας..

Όπως είθισται,τον Αύγουστο,σφυρίζουν και επίσημα κλέφτικα οι ανώτατες κυβερνητικές τάξεις,(ξέρετε τώρα..μπάνια του λαού,κ.λ.π.),όχι ότι τον υπόλοιπο χρόνο δηλαδή σφυρίζουν διαφορετικά..,έτσι και εγώ αποφάσισα,σε αυτό το post,να «σφυρίξω» με διάφορες ανακατωμένες «μελωδίες»,άτακτα τοποθετημένες….

-..Πέρυσι,είχαν αναγγείλει το κλείσιμο του μετρό προς τον Βενιζέλο,κατά Οκτώβρη μεριά,λόγω δημιουργίας νέων σταθμών.Δεν βρήκαν όμως τα απαιτούμενα χρήματα,οπότε ανεστάλη το lifting και το σχέδιο,αποφασίστηκε να μπεί σε εφαρμογή φέτος το καλοκαίρι..! Όπερ και εγένετο,με αποτέλεσμα ,η πρόσβαση προς το αεροδρόμιο με το μετρό να μην πραγματοποιείται από τον Ιούνιο μέχρι και τέλους Αυγούστου…!
Σας θυμίζει κάτι αυτή η χρονολογική περίοδος;,,Σωστα!..Είναι το φόρτε της τουριστικής ( το πάλαι ποτέ),περιόδου για την χώρα μας..

Εικόνες απείρου κάλλους δημιουργήθηκαν όλο αυτό το τρίμηνο..

Για να καλυφθούν λοιπόν οι ανάγκες της ενισχυμένης ζήτησης,λόγω εποχής,μεταφοράς των επιβατών από και προς Ελ.Βενιζέλο,ενίσχυσαν τα δρομολόγια της σειράς Χ95 ( express από Σύνταγμα),με διπλά-φυσαρμόνικες λεωφορεία...
Καλό και σωστό ακούγεται μέχρι εδώ..
Μέχρι να το ζήσεις όμως..

Ανά 10 λεπτά,τουρίστες,στιβάζονται με δεκάδες μπαγάζια μέσα σε αυτά,σαρδελοποιημένοι,κρεμασμένοι σαν τα τσαμπιά,ταξιδεύοντας 1 ώρα για τον προορισμό τους,σε μια διαδρομή τρελλής κούρσας, επικίνδυνη,όρθιοι,που τα Μ.Μ.Μ της Ινδίας ,θα κοκκίνιζαν από την ζήλεια τους..!




« Να προσέξουμε τον τουρισμό μας»..φώναζαν κάποιοι..! -Να τον ενισχύσουμε..!-κραύγαζαν οι απέναντι..! Απλά και μόνο αντίλαλος..…

Τρέξτε να προλάβετε τις πρόωρες εκλογές…

-Πρόωρες εκλογές είπα;..Χμ! Πρόπερσυ στις «πρόωρες» πάλι εκλογές,δεν ήταν που κάψανε την Πελοπόννησο και την Πάρνηθα;..Το σχέδιο περί αφανισμού της Αττικής,καλά κρατεί..Πού θα πάει;..Θα τα καταφέρουν.!Σύμμαχος τους ο καιρός..! Εμείς όμως,θα ψάχνουμε να βρούμε τους «ΤΙΜΩΡΟΥΣ»,ή μήπως τους «ΘΥΤΕΣ»;,ή το 2 σε 1;..?..,μπερδεύτηκα αδελφέ!..



-Το μάθατε;..Στην Ταυλάνδη,κάποιες γαλοπούλες θαρρώ,κόλλησαν την γουρουνογρίππη..!χα!,,και σου είπα..,πρόσεξε με ποιόν κάνεις παρέα!.. Και ερωτώ εγώ..,τώρα πως θα την βαφτίσουν την γρίππη,ε;..Μέγα πρόβλημα και αυτό..!Να ψάχνεις να βρείς ονόματα μεταλλαγμένων ιών..! Το λατινικό αλφάβητο,θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση..
Καμμία ανησυχία..!

- Α!,το άλλο σου το είπα;..,μάλλον όχι..GRIPPI PARTY!!yeah! !!!

Ομάδες λοιπόν νεολαίας,δημιουργούν events και νύχτες ξέφρενων μαζώξεων,κατά τις οποίες,βήχουν,φταρνίζονται ,φτύνουν και τέλος πάντων,εξορκίζουν όλη αυτήν την τρέλλα διακομοδώντας την! Η γρίππη μας φέρνει πιο κοντά!..Είσαστε;;;;;..

-Τον Αύγουστο λοιπόν κέρδιζα καθημερινά,80 ολόκληρα λεπτά από την διαδρομή μου,από και προς τον εργασιακό μου χώρο..!Μαγεία σκέτη!
..80 ολόκληρα λεπτά,κατάδικά μου σε καθημερινή βάση!Μου φάνηκε ότι επιμηκύνθηκε ο χρόνος!..

-Η κυβέρνηση,έσωσε τις αυτοκινητοβιομηχανίες!
Τα αυτοκίνητα θα γίνουν περισσότερα τώρα..Οι αντιπροσωπείες ,ξεστόκαραν και οι αντιπρόσωποι έκλεισαν ρολλά και πήγαν για διακοπές..

- Τι περιμένω από έναν blogger?..Τις δικές του σκέψεις,την προσωπική του κατάθεση ψυχής,την φωνή την διαφορετική από αυτήν που θέλουν τα ΜΜΕ να φτάνει στα αυτιά μας,την αυθεντικότητά του,που θα δηλοί την προσωπικότητα και τα «πιστεύω» του γράφοντα,το κάτι «άλλο»…

-..Μην τα βάζεις ποτέ με κάποιον που δεν έχει να χάσει τίποτα..!..Αυτό λοιπόν περιμένω να γίνει τώρα τον Σεπτέμβρη,για να πάρω την ρεβάνς και να έρθει η σειρά μου να τρίψω τα χέρια μου..!χε,χε.. ...

..Στα πεταχτά λοιπόν ,«το κάθε πράγμα στον καιρό του»,μέχρι να οργανωθούμε τελείως και να επιστρέψουμε με νέα διάθεση στη ρομποτική μας κατάσταση..