Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

...ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...




...Στην πλατεία του διπλανού blog-oχωριού,-όπως λέμε-"΄Πάνω Παναγιά,Κάτω Παναγιά",είχαμε στήσει ένα παιχνιδάκι,γύρω από τον πλάτανο..
Κληθήκαμε ,ο καθένας ξεχωριστά,να εξομολογηθεί,7 αλήθειες,που να αναφέρονται στον εαυτό του..
Επειδή πάντα μου άρεσαν,και συνεχίζουν να μου αρέσουν οι προ(σ)κλήσεις,άρπαξα την ευκαιρία και μπήκα και εγώ στο παιχνιδάκι αυτό..(Τσάμπα θα πληρώνουμε τον γιατρό;..)
Δεν χρειάστηκε να κάνω βουτιά στο χρονο-μπαούλο μου...όλες οι αλήθειες είναι τελικά μπροστά μου..,γυμνές και έτοιμες να εκτεθούν..

Θα αρχίσω απο το Ο,τόσο για να κερδίσω μία παραπάνω,όσο και επειδή το Ο,είναι η έναρξη του μετρήματος..

-Ο- Έχω αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια και αποδέχομαι,το.."ποτέ μην λες ΠΟΤΕ!"και αυτό,γιατί για όσο το πρέσβευα και το παπαγάλιζα,αυτά τα ¨"ΠΟΤΕ¨" μου,τα λουζόμουνα...
Οπότε,το έρριξα στον κάδο ανακύκλωσης και τον άδειασα την ίδια στιγμή..




-1-Αντίθετα όμως πιστεύω,ότι,ό,τι κάνουμε ,αυτό το βρίσκουμε μπροστά μας...και αυτό,από προσωπική πείρα και βιώματα και δεν σηκώνω καμμία αμφισβήτηση επί του θέματος!..( Περιμένετε και θα δείτε..)




-2-Ανήκω στα αγύριστα και με την..βούλα, κεφάλια και εμμένω στην άποψή μου,όταν θεωρώ ότι είναι σωστή..,( κοινώς ισχυρογνώμων και εγωίστρια)





( σημ.η φωτό,καμμία σχέση!Απλά μου αρέσει..!)

-3-Έχω πολλές αδυναμίες,εθισμούς.Οι μεγαλύτερες εξαρτήσεις μου,είναι αυτές που απεικονίζονται στις 2 πρώτες επόμενες φωτό,ενώ η 3η νεοαποκτηθείσα,έχει σχέση με το Ν.0 των αληθειών...






-4-Το .."εδώ και τώρα.",είναι σήμα κατατεθέν μου και η όποια κατα καιρούς ιδέα σφηνώνεται στο κεφάλι μου,.."επιβάλλεται",να πραγματοποιηθεί..!



-5-...Αυτομαστιγώνομαι,όταν μετανοιώνω για κάτι που δεν έκανα..( ..στα έλεγα εγώ..) και τότε,θυμώνω,θυμώνω πολύ με τον εαυτό μου..


-6- Η αλήθεια είναι σκληρή και πολλές φορές σκοτώνει,αλλά όπως γουστάρω να την λέω,έτσι γουστάρω και να την ακούω..













Αλήθεια σας λέω..!Πιστεύω,ότι πάντα ξημερώνει μία διαφορετική ημέρα από την σημερινή....


Κάπου εδώ πρέπει να σταματήσω,εναποθέτοντας,μόνο 7 και όχι 8 από τις αλήθειες για τα στραβά μου..Και ,.χωρίς "finger crossed"..