Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

,,,ΣΗΜΕΡΑ...




Το δανείστηκα από glenti.blogspot.com

...OΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ..



...Ετοιμάζεσαι για την συγκέντρωση,που η αυριανή,πρέπει να ξεπεράσει σε συμμετοχή την προηγούμενη.Εξ'άλλου,πάντα υπάρχει το καλύτερο και το περισσότερο..

Πρέπει να ξέρεις ορισμένα πράγματα πρώτα και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τον λόγο που απεργείς :


-1-Aποφασίζεις να απεργήσεις,για να συμμετάσχεις σε μία διαδήλωση και όχι για να αράξεις στους καφενέδες!Αν ήταν έτσι,πάρε μια άδεια βρε αδελφέ,να μην χάσεις και το μεροκάματό σου..!


-2-Πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι οι συγκεκριμένες απεργιακές κινητοποιήσεις,δεν έχουν πολιτική χροιά,ούτε και κομματική,αλλά καθαρά κοινωνική!


-3-Για τον παραπάνω λόγο,δεν κρατάς πια σημαίες,ούτε ακολουθείς τους "ήρωες" εργατοπατέρες,που αν το καλοσκεφτείς,είναι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση!

Πάρε μαζί σου τους φίλους σου,τους γείτονες σου,τους γνωστούς σου και κατεβείτε μόνοι σας στη συγκέντρωση!Βγάλε την ταμπέλα από πάνω σου!

Θυμήσου ότι απεργείς κατά της τραγικής παράνοιας,της αδικίας.Απεργείς και φωνάζεις για τα κεκτημένα σου δικαιώματα που κάποιες μαριονέτες και "διευθυντές" των ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΩΝ "ισχυρών",αποφάσισαν πως η ζωή σου δεν αξίζει,παρά μόνο μία..διαδήλωση..


-4-Άφησε για λίγο κατά μέρος τις πολιτικές σου πεποιθήσεις.Ούτως ή άλλως,δεν παίζουν πλέον κανέναν ρόλο στη παρούσα κατάσταση!Θυμήσου μόνο να μην τις επαναλάβεις στην..πράξη,την επόμενη φορά που θα κληθείς να εκλέξειςτους εκπροσώπους σου!


-5-Στα σημεία της προ-συγκέντρωσης,ρίξε μια ματιά στα αριστερά σου.

Θα τους δείς!3-4 άνανδρα,κουκουλοφόρα ανθρωποειδή,που κάνουν αισθητή την παρουσία τους,σπάζοντας αυτοκίνητα και βιτρίνες καταστημάτων,έτσι...,για την πλάκα τους,επειδή είναι τσάμπα μάγκες..

Αυτά λοιπόν τα 3-4 '"εξεγερμένα" και γεμάτα "αντίδραση" άτομα,αν το καλοσκεφτείς,είναι του χεριού σου!Είμαστε εκατοντάδες εκεί γύρω τους και είναι μόνο 4!Τι λές;Δεν μπορούμε μήπως να τους κάνουμε να κατουρηθούν από τον φόβο τους;....


-6-Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος από την ψυχολογία του όχλου!

Θυμήσου ότι βρίσκεσαι εκεί,για να προασπήσεις και να διαφυλάξεις τα δικιαώματά σου,που για να τα αποκτήσεις,κάποιοι άλλοι,πριν κάποια χρόνια έχυσαν πολύ αίμα!

Αν πάλι ,κάποιοι προσπαθήσουν να σε μπερδέψουν,ρώτα καλύτερα έναν γέροντα ή μία γερόντισσα που θα βρεθούν δίπλα σου,την μικρομάνα με το μωρό στο καρότσι,τον νέο και την νέα με ειδικές ανάγκες,που οι ρόδες των αναπηρικών καροτσιών τους,τους οδήγησαν εκεί..!


-7-Φτάνεις με τους χιλιάδες συνδιαδηλωτές σου,στο σημείο G της κατάστασης.Στην Βουλή των "Ελλήνων"..Θα παρατηρήσεις,ότι το σκηνικό,αρχίζει και αλλάζει.Οι πρωταγωνιστές ,παίρνουν τις θέσεις τους στη σκηνή του θεάτρου του παραλόγου!

Ορδές ματατζήδων ,παρατάσσονται στο χώρο του προαυλίου του κοινοβουλίου και εκατέρωθεν αυτού,"αστακωμένοι"και έτοιμοι για την σικέ παράσταση,που μένεται να ακολουθήσει..

Όλος ο σοδομαζοχισμός,στο μεγαλείο του!


Μια χούφτα κωλοπαίδων,αρχίζει το νταβαντούρι.Αναποδογυρίζουν κάδους,τους πυρπολούν,σκαρφαλώνουν στα περβάζια του προαυλίου,αρχίζουν να φτύνουν και να βρίζουν τους 'φύλακες" της Βουλής,τους εκσφεδονίζουν ξύλα και πέτρες...

Και εσύ αναρωτιέσαι:.."Μα γιατί δεν τους πιάνουν;..Αφου τους αγγίζουν,τους βλέπουν.."

Και θα μείνεις μόνο με την απορία,γιατί κάποιο δακρυγόνο σε πήρε ξώφαλτσα και θόλωσε την σκέψη σου...

Βλέπεις;..Πάλι την πληρώνεις χωρίς να φταίς!..

Σε αυτό το σημείο χάνεται ο έλεγχος και φυσικά όλο το νόημα της ημέρας.!

Μήπως αυτό ήταν το ζητούμενο;...


ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πιπιλήσεις και μην μπερδέψεις τον όρο ΑΝΑΡΧΙΑ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ,με αυτά τα ρεμάλια!

Η αναρχία και ο αναρχισμός ,αποτελούν ιδεολογία και βαθύτερες έννοιες,που έχουν σαν επίκεντρο την ατομική ελευθερία του ατόμου και είναι κατά της βίας.

Ο Μπακούνιν και ο Κροπότκιν θα σου το ξεδιαλύνουν καλύτερα..


-8-Την επομένη επιστρέφεις στο χώρο εργασίας σου.Αν έχεις επηρεαστεί,από αυτό που βίωσες την προηγούμενη,αρχίζεις και αλλάζεις στάση!

Έχεις βρεί την θέση σου και με ξεκάθαρο πλέον μυαλό,διεκδικείς,-εσύ ξέρεις τον τρόπο-,την αναγνώριση,που κάποιοι επιτήδειοι φυτευτοί,γρανάζια του συστήματος,φρόντισαν να σου την "καπελλώσουν".


-9-Αυτή την ημέρα,την επόμενη της διαδήλωσης,βρίσκεσαι νικητής σε μία μικρή μάχη στον μικρόκοσμό σου.!Οι μικρές μάχες και τα αποτελέσματά τους,καθορίζουν την έκβαση κάθε πολέμου..


-10-Οι μπλέ,πράσινοι,και κόκκινοι κόκκοι αυτόνομα,δεν φέρνουν την κάθαρση και την καθαρότητα.Πρέπει να συνυπάρξουν,σεβόμενοι ο καθένας τον ρόλο του άλλου,σε μία συμπαγή μάζα,γιατί ο σκοπός τους είναι κοινός:


....Να εξαφανίσουν τους λεκέδες και την λέρα,χωρίς να καταστρέψουν το.."ύφασμα"..