Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

...ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ...



…..Τα ζώα τα λατρεύω..!
Αισθάνομαι δέος και υποκλίνομαι στα άγρια ζώα της ζούγκλας,σέβομαι και θαυμάζω τα πτηνά ,τα ψάρια,
ερπετά,και τρελλαίνομαι για το .."γουτσου-γούτσου",με κάθε είδους ράτσας σκυλιού και γάτας..
Αλλά αυτό που δεν έχω ποτέ μου δεχτεί και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω στον αιώνα τον άπαντα,είναι να δεχτώ και να πάψω να μισώ και να απεχθάνομαι,το πλέον για μένα σιχαμερό δημιούργημα της φύσης,το τερατόμορφο αυτό πλάσμα,που μου δημιουργεί πανικό και τρόμο κάθε φορά που θα τύχει να έρθουμε tete-a-tete…( σημειώσατε..2!)
Αυτό το άχρηστο μέλος και χαρακτηριστικό κάθε ανεπτυγμένης πόλης..,που ούτε καν ανήκει στην διατροφική αλυσίδα..,ούτε το όνομά του τολμώ να γράψω…,που πριν 10 λεπτά,ενώ καθόμουν στο μπαλκόνι μου με τα κεράκια μου και την μουσική μου και σας διάβαζα..,δέχτηκα επίθεση από ένα ιπτάμενο όν..

….Την τύχη μου…!,τα ουρλιαχτά μου ακούστηκαν στην γειτονιά,άλλοι ακούγοντάς τα,άρχισαν τα γέλια,άλλοι..σκιάχτηκαν…

..Και ρωτώ εγώ η ταπεινή…Είχε τόσο μεγάλη επιτυχία το καλούπι που βγήκε σε 2 versions?..Εδάφους και ιπτάμενες??..και έχουν την απαίτηση και το θράσος να επιβιώσουν μετά από πυρηνικό πόλεμο??..

Και γιατί παρακαλώ??,ποιό το όφελος της ύπαρξης τους?? ..και ποιά ευχαρίστηση θα έχουν αφού δεν θα υπάρχουμε πλέον εμείς?..δεν θα είναι βαρετά για δαύτες να αλωνίζουν σαν τις άδικες κατάρες χωρίς να έχουν αντικείμενο για να προκαλούν τον τρόμο και την αηδία???..

..Δεν ξέρω φίλοι μου..ας μου εξηγήσει καποιος και ας με βγάλετε από τους προβληματισμούς μου,γιατί μέχρι τώρα,την έχω γλυτώσει φτηνά την πτώση από το ..μπαλκόνι..