Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Μερικά χρήσιμα κολπάκια για την κουζίνα!


Η μαγειρική στην κουζίνα μπορεί πραγματικά να είναι διασκεδαστική, αν γνωρίζετε κάποια βασικά κόλπα!Ειδικές συμβουλές για να κάνετε τη δουλειά σας ενδιαφέρουσα και άνετη......





1. Για να αφαιρέσετε το δέρμα των αμυγδάλων εύκολα, μουλιάστε τα σε ζεστό νερό για 15-20 λεπτά. 

2. Αν βάλετε 3-4 λουλουδάκια από γαρύφαλλο στο δοχείο της ζάχαρης θα κρατήσετε τα μυρμήγκια μακριά. 

3. Αν βάλετε ένα κομμάτι στυπόχαρτο στο κάτω μέρος του δοχείου με τα μπισκότα, θα τα κρατήσετε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

5. Βάλτε χυμό λεμονιού στην κομμένη επιφάνεια του μήλου για να αποφευχθεί η αμαύρωση. Θα φαίνονται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

6. Αν η ζύμη κολλάει στον πλάστη, τοποθετήστε τον στην κατάψυξη για λίγα λεπτά.

7. Κάντε μια μικρή τρύπα στο αυγό από με μια καρφίτσα πριν από το βρασμό. Θα αφαιρέσετε το δέρμα του πολύ εύκολα.

8. Για να ωριμάσουν τα φρούτα, τα τυλίγουμε σε εφημερίδα και τα βάζουμε σε ζεστό μέρος για 2-3 μέρες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..