Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ...

Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία πλέον και για τους πιο...δύσπιστους,ότι οι απανταχού τρομοκράτες,τόσο οι "δικοί" μας,όσο και οι ανά την Ευρώπη,νιώθουν και οι ίδιοι τον τρόμο που προσπάθησαν να σπείρουν στον Ελληνικό λαό,να τους γυρνάει μπούμερανγκ!....


Στο διάστημα που μεσολάβησε από τις εκλογές της 6ης Μαίου,μέχρι και σήμερα,συνέβησαν πολλά γεγονότα,που μας έδωσαν την ευκαιρία και ακόμα σε όλους τους αδιάβαστους,ημιμαθείς "επαναστάτες" τιμωρούς,να μελετήσουν και να σκεφτούν σοβαρά πλέον,την ευθύνη που φέρουν όσον αφορά την βαρύτητα της ψήφου τους.
Όλο αυτό το διάστημα,παρατηρήσαμε τον τρόμο που βιώνουν τα μέχρι τώρα μεγάλα κόμματα για την επόμενη ημέρα.Και όχι μόνο!...
Οι τρομοκράτες της Ευρώπης ,σε συνεργασία με τους ιθαγενείς Έλληνες "σωτήρες" μας,χρησιμοποιούν κάθε μέσον και την ύστατη ακόμα στιγμή,να γεμίσουν με φόβο το μυαλό των Ελλήνων.
Τα χαστούκια των ψευτονταήδων on camera,ακόμα και το διάγγελμα της Ευρω-δούλου Μέρκελ,ήταν ένα αναπάντεχο δώρο για την κρίση και τις αποφάσεις του Έλληνα ψηφοφόρου.
Τρέμουν όλοι στην ιδέα μην τυχόν και το ¨πειραματόζωό "τους ,τους χαλάσει τα σχέδια για την ολοκλήρωση των σχεδίων τους.

Οι τρομοκράτες,φοβούνται!!!!..

Οι κυβερνήσεις των μνημονίων,χαμένες μέσα στα εγκληματικά τους λάθη,μη έχοντας τώρα το 'καρότο" των διορισμών,επικαλούνται την κατάργηση (!) και την αναθεώριση των όρων του!
Νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τον ίδιο "πελατειακό' τους κόσμο;...
"Παραρτήματα" και ψευτο-καθρέφτες της πολιτικής υστερίας,δούλοι του κεφαλαίου,διάφορες επιχειρήσεις,ακόμα και διοικήσεις τραπεζών,χεσμένοι από τον φόβο τους,τρομοκρατούν τους εργαζόμενους,ότι εάν δεν βγεί ο Σαμαράς,την Δευτέρα θα τους απολύσουν όλους!!.
Και ναι!είναι πραγματικότητα!!!!..Υστερικές ,γεμάτες φόβο απειλές!.

Ο "Λεφτά υπάρχουν",τόλμησε να δηλώσει ότι θα παραμείνουμε στο Ευρώ,αλλά δεν θα υπάρχει μία!!!!!
Μας έδωσαν πιστεύω την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε ότι το ζητούμενο για εμάς,τον απλό λαό,είναι να ξανασταθεί στα πόδια της η Ελλάδα και να ξαναβρεί τον παλιό,καλό της εαυτό,δείχνοντας ανυπακοή και αντιδρώντας σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και καταδυνάστευσης,έτσι όπως ήξερε να κάνει μία ζωή.Έτσι όπως μας δίδαξαν τα βιβλία της ιστορίας...
Οι πόλεμοι αλλάζουν μορφή απο γενιά σε γενιά,το ίδιο όμως και τα όπλα αντιμετώπισής τους!...

Δεκανίκια που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα,δεν χρειαζόμαστε! Μόνοι μας και στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις,μπορούμε να καταφέρουμε το ακατόρθωτο!
Στον βρώμικο αυτό οικονομικό πόλεμο που μας χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωα,πρέπει να απαντήσουμε και να αντισταθούμε εν πλήρει συνειδήσει..

Ας σκεφτούμε λίγάκι,ότι ο δικός τους τρόμος και απόγνωση,μπορεί να είναι η δικιά μας σωτηρία!...

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΟΦΗ ΨΗΦΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..