Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ν-ΕΥΡ(0)Ω ΖΩΝΗ...


  ...Και έφτασε η "ιστορική" στιγμή να καταφέρουμε να φέρουμε την Ευρώπη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Δημιουργήσαμε την "χρυσή περίοδο" κάθε παπαρολογίας ένθεν και ένθεν.....



Ο κάθε πικραμένος,ό,που και να ανήκει, αμολάει το μακρύ και το κοντό του ,ενώ ευημερούν τα μικροπολιτικά καφενόβια πηγαδάκια.
Ακόμα και η Μέρκελ,δεν άντεξε!..Την πέταξε την χοντράδα της περί δημοψηφίσματος. ( εδώ ταιριάζει άλλη λέξη,αλλά ας όψεται ο σεβασμός...)

Μέχρι τις επόμενες εκλογές, που ευτυχώς δεν αργούν,θα δούμε σημεία και τέρατα στον "πολιτικό "μας κόσμο..Αιμομιξίες,γάμοι,καμάκια,προξενειά,σεξουαλικές παρενοχλήσεις,μεταξύ των μέχρι τώρα εκ διαμέτρου αντιθέτων πολιτικών σχημάτων.
..'Σας δίνουμε,σας δίνουμε φλουρί Κωνσταντινάτο,μας δίνετε,μας δίνετε ,βαρέλι δίχως πάτο..."
Ας πάει στο διάολο η" ιδεολογία"!.. Όποια και να είναι αυτή...
Αυτό που μετράει, είναι η πελατειακή σχέση και η τήρηση των όρων της πολιτικής Ευρωπαικής "επιχείρησής" τους. ..'Τρούπωσα;...Ε,άμα τρούπωσα"...
Άσχετο αν τους έπιασαν αδιάβαστους...
Οι ψηφοφόροι κάθε πολιτικής παράταξης,(σχεδόν),μπουρδουκλώνονται μεταξύ τους και αλαφιασμένοι ψάχνουν να βρούν τον" εκλεκτό "τους στα μπασταρδεμένα πολιτικά σχήματα....

Είναι περίοδος εξετάσεων τώρα..Αυτοί ήδη έμειναν μεταξεταστέοι και με "σκονάκια" προσπαθούν να αποκτήσουν τους "καλούς βαθμούς".
Χρυσή εποχή για κάθε είδους εκβιασμό...
Εδώ και 3χρόνια τυπώνονται συνέχεια δραχμές!..Παντού!Δραχμές να δεί το μάτι σου...Και αυτή την στιγμή που τα γράφω αυτά,συνεχίζουν να τυπώνονται...
.."Βγαίνετε,δεν βγαίνετε από την Ευρωζώνη..Αν είστε καλοί μαζί μας και στήσετε το "θίασο" που θέλουμε εμείς, θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο της παραμονής σας..Άντε,και σας χαρίζουμε και τα χαράτσια βρε!.." ,αντηχούν από τον "πύργο της Βαβέλ",πνιχτές απελπισμένες κραυγές...
..."Φτιάξτε μία κυβέρνηση επιτέλους!-,αναμεταδίδουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ,γιατί αλλιώς την έχετε βάψει από χέρι"..Θα πτωχεύσετε,θα εξοστρακιστείτε,θα ξεπουληθείτε!"...
( Φτου!και βγαίνω...)

Κερδοφόρες επιχειρήσεις,ναι!υπάρχουν ακόμα τέτοιες,επωφελούνται της γενικής αλητείας και σαν κακέκτυπα της τρόικας μειώνουν μισθούς,διώχνουν υπαλλήλους ,εκμηδενίζουν την προσωπικότητα του εργατικού τους δυναμικού για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα κέρδη τους.
Η Ελλάδα όμως ..."αναπτύσσεται"!..
Η  επιχειρηματική δραστηριότητα βρίσκεται σε οργασμό!.
Τα καταστήματα "ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΡΥΣΟ-ΑΣΗΜΙ-ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ",φυτρώνουν σαν μανιτάρια σε κάθε γωνία κάθε γειτονιάς.( αλήθεια,έγινε ποτέ έλεγχος σε όλους αυτούς τους "επιχειρηματίες",για το πόθεν έσχες ,και τον τρόπο που απέκτησαν τόσο ρευστό για αυτού του είδους του ξεπουλήματος;...)
Η Ελλάδα ,μία απέραντη καφετέρια και ταχυφαγεία! ΑΝΑΠΤΥΞΗ!...

Οι τουριστικοί πράκτορες και οι ξενοδόχοι κλαίνε και γκρινιάζουν για την μείωση του εισαγόμενου  Ευρωπαικού τουρισμού.Δεν θα μας έρθουν ,λένε Γερμανοί και Άγγλοι.
Χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε,τους απαντώ!Θα  γλυτώσουμε και απο μπατιρομπεκρήδες τουρίστες.
Από ότι θυμάμαι,αυτό τους το "κλάμα",έχει αρχίσει πριν 5 χρόνια..(Το είχα ξαναγράψει κάπου τότε αυτό το φαινόμενο)..Ακόμα και τότε,που δεν υπήρχε το μαύρο πέπλο της κρίσης.
Ακόμα και τότε που βασίλευε το φαινόμενο της λαμογιάς και της αρπαχτής.
Ακόμα και τότε,που νόμιζαν όλοι οι επιτήδειοι του κλαδου,ότι, ο ήλιος και η θάλασσα ,αποτελούν Ελληνικό μονοπώλειο!..
Και η διαφήμιση της "ΚΙΤ-ΚΑΤ",ξανάρχεται στο μυαλό μου...( Θυμήσου την κι εσύ..)

Η ακυβερνησία,υποστηρίζουν,φταίει για την ακύρωση των κρατήσεων! ( σημείωσε και άλλη παπαρολογία).Ας ήσου έξυπνος,(κράτος,ταξιδιωτικέ πράκτορα,παράγοντα τουρισμού) ,τόσα χρόνια να προέβαλλες σωστά αυτό που υποτίθεται ότι η Ελλάδα πουλάει καλύτερα!.
Αλλά εσύ ήσουν βολεμένος στη τρίμηνη ,αρπαχτή,"full season",χωρίς να υπολογίσεις την dead line.
Τρέχα τώρα να ψαρέψεις τουρίστες από τους εξ'ανατολών γείτονές μας....

Για να κλείσω και την δικιά μου παπαρολογία,να σου πώ..,αισθάνομαι πολύ καλύτερα σαν ..."ακυβέρνητη".Ούτως ή άλλως,και σαν ..."κυβερνημένη",τα πάντα ήταν μπάχαλο!
Ας είναι πλέον και με τον "νόμο" έτσι!

Χειρότερα δεν γίνεται!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..