Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ JUNIOR!......Κάθε φορά που επαληθεύομαι,παθαίνω 2 τινά:Από την μιά, τσατίζομαι και από την άλλη ,λούζομαι με τρελλή και άγρια χαρά!,,,.....Τι να το κάνω όμως;...Αφού δεν έχω απέναντί μου τα αντικείμενα αυτής της αλλοπρόσαλλής μου κατάστασης,να τους δείξω με τον δείκτη τον κρόταφό μου και να τους πώ:.."Είδες που σας τα έλεγα;..Καλά να πάθετε τώρα!...",το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.Ενα τεράστιο μηδεν εις το πηλίκον,και φτου ξανα από την αρχή!
Γιατί σου τα γράφω όλα αυτά; Να, βρε παιδί μου...Η σημερινή πολιτική μας κατάσταση,αυτό το μαλλιοκούβαρο χρωματιστών "εθνοσωτήρων",μου θύμησε για χιλιοστή φορά την ταύτιση που υπάρχει μεταξύ του επαγγελματικού μικρόκοσμου του καθενός μας και του εκάστοτε πολιτικού σκηνικού του τόπου μας.
Και πάντα τακιμιάζουν μεταξύ τους!...

Με την ανάθεση της νέας κυβέρνησης,έσπευσαν και οι δικοί μας μόνιμοι, επαγγελματίες συνδικαλιστές,να κηρύξουν εκλογές σωματείου σε χρόνο dt!Ναι,αμε!Τι νόμιζες δηλαδή;Στη βράση κολλάει το σίδερο .
Οι γνωστές επί χρόνια κεφαλές των συνδιασμών ,αυτοί που κινούν τα νήματα στον χώρο,μα και σε όλη την εταιρεία,αυτοί που είναι τα φερέφωνα της διοίκησης,παίρνοντας "γραμμή"από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας,αποφάσισαν να μπλέξουν τους χρωματιστούς τους κόκκους και οι μέχρι τώρα αιώνιοι "αντίπαλοι",να μπλέξουν τα μπούτια τους σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο,για την εταιρεία ρε γαμώτο!
Από αυτή την ...κοινοπραξία υποψηφίων "καλοχαιρετάδων",εξαιρέθηκαν ακούσια φυσικά,οι 2 τρελλοί και γραφικοί του "χωριού"-εταιρεία,πες την αν θέλεις-,που αρνήθηκαν το τακίμιασμα και αποφάσισαν να ξαναπροσπαθήσουν μόνοι τους,σταθεροί στις καθαρές και ανυστερόβουλες ιδέες τους,έχοντας σαν παγειωμένο στόχο τους,τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι δύο αυτοί "φτωχοί και μόνοι καουμπόηδες",σκασμένοι πλέον από τα γέλια του προεκλογικού σκηνικού,ανακοίνωσαν μία απορία τους:"Τον Παπαδήμο βρε παιδιά ,ποιός θα τον κάνει;...Δεν λέει...
Ο original Παπαδήμος,είναι καινούριος στο πολιτικό στερέωμα.Πρέπει να βρείτε έναν μπαλλαντερ,νέος στο κουρμπέτι του συνδικαλισμού,για να τον βάλετε στο ψηφοδέλτιό σας και να τον προμοτάρετε!"...Μπέρδεμα!!..Πού να τον βρούν,οεο;...

Οι 2 αυτοί λοιπόν γραφικοί τύποι,κατεβαίνουν μόνοι τους στις εκλογές του σωματείου,τσατίζοντας πολύ για άλλη μια φορά ,τους "ενωμένους σωτήρες"και γνωρίζοντας εκ των προτέρων το σικέ αποτέλεσμα των εκλογών.Σκοπός τους, να κάνουν την διαφορά στην ποικιλία των ψηφοδελτίων και να θυμίσουν στους παλιούς συναδέλφους τους,ότι οκάθε εργαζόμενος,αποτελεί τον πλούτο της κάθε εταιρείας .Στα δε νέα παιδιά,τονίζουν, ότι η αξιοκρατία και η αναγνώριση,δεν αποκτώνται με το ρουσφετολόγι,παρά με την προσωπικότητα και την εργατικότητα του καθενός.

Η πορεία της κάθε εταιρείας,πατάει επάνω στα αποτυπώματα των εκάστοτε πολιτικών σκηνικών του τόπου,φτάνοντας και οι 2 πλευρές σε αδιέξοδα ,που οι ίδιοι ψηφοφόροι "χρωματοφρουροί"επέλεξαν...

Εύχομαι κάθε επιτυχία σε "εκείνον και εκείνη" και σε όλους τους γραφικούς, που δεν παρεκλείνουν των ιδεών τους και δεν ξεπουλάνε τα "πιστεύω¨τους....


2 σχόλια:

  1. Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Φεγγάρι μου που ξενυχτάς και ύπνος δε σου λείπει για πες μου τα λημέρια τζη για δε κατεχω ντίπι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..