Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ...ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ!...

..Δεν φτάνει που είσαι ημιμαθής,για να μην σε αποκαλέσω τελείως αγράμματο,είσαι και πολύ αισιόδοξος,φίλτατε αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης!.....



Έχουμε ακούσει πολλά "μαργαριτάρια" απο το στόμα σου,..καλά εμείς σε μάθαμε,αλλά να γίνεις και ρεζίλι στους γείτονες μας,αυτό πάει πολύ!
Μας ξεφτιλήσατε ,που μας ξεφτιλήσατε σαν χώρα και σαν λαό,άνοιξες πάλι το στόμα σου και επισφράγησες την μέχρι τώρα ασχετοσύνη σου και ελαφρότητά σου.( και δεν αναφέρομαι στο σωματικό σου βάρος!).

Τι σκεφτόσουν εκείνη την ώρα όταν δήλωσες ότι αν καταψηφισθεί το μεσοπρόπεσμο ,θα κατέβουν τα τανκς να προστατέψουν τις τράπεζες από τις ορδές των εξαγριωμένων πτωχευσάντων Ελλήνων,όσων φυσικά επιζήσουν από τις..πτώσεις των μπαλκονιών;...(!)...
Τι εντύπωση νομίζεις ότι έδωσες στην Ισπανική κοινωνία και κυβέρνηση;..Να μου πείς τώρα,ποιός σε γνωρίζει εκεί πέρα και πόσο σοβαρό άτομο σε θεωρούν..!
Μην μας απειλείς αγαπητέ μας πολιτικέ!

Όταν φτάνεις σε σημείο,να μνημονεύσεις πρακτικές,κάποιας άλλης,μαύρης εποχής,εσύ ο εκπρόσωπος και αντιπρόσωπος της όποιας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ",τότε πλέον,η σαπίλα είναι οφθαλμοφανής...ΣΗΨΗ,σε όλο της το μεγαλείο!

Θυμήσου όμως τότε,όταν πρωταγωνιστές ήταν τα μηχανοκίνητα τέρατα εναντίον του λαού,πόσο ήρθε το τελικό σκορ.....
Κλείσε λοιπόν το στόμα σου και σταμάτα να υποτιμάς  την νοημοσύνη μας...

Αν μη τι άλλο,εσύ και οι όμοιοι σου,οι σημαιοφόροι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,είσαστε αυτοί,που φοβούνται να κυκλοφορήσουν ελεύθερα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..