Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

...ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...

...ΑΝΤΡΕΣ!
Σας ακούω συνέχεια να γκρινιάζετε,ότι σας είναι δύσκολο να καταλάβετε εμάς τις γυναίκες!
Ότι ακόμα,άλλα λέμε και άλλα εννοούμε...Ότι είμαστε ..'δυσανάγνωστες" και δυσνόητες!..Ότι χρειαζόμαστε "αποκρυπτογράφηση" για να μας καταλάβετε!...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Σας έχω παρακάτω το λεξικό της γυναίκας.Μελετήστε το καλά και μετά ελάτε να συζητήσουμε!
Και όχι τίποτα άλλο δηλαδή,αλλά για να καταλάβετε και εσείς ότι ΑΥΤΟ που λέμε ,ΑΥΤΟ εννοούμε..
 ( μην το πάρετε αυτό τοις μετρητοίς..)

Άντε λοιπόν να σας δώ....


Λέξεις που χρησιμοποιούν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

Καλά:
Αυτή τη λέξη την χ ρησιμοποιούν για να τελειώσουν μία συζήτηση, όταν νιώθουν ότι έχουν δίκιο και πρέπει να σκάσεις. Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις την λέξη 'Καλά' για να περιγράψεις πως είναι μία γυναίκα – αυτό θα σε οδηγήσει σε μία τέτοια συζήτηση.

5 Λεπτά:
Αυτό είναι μισή ώρα. Είναι ισοδύναμο με τον χρόνο που θα διαρκέσει ο αγώνας ποδοσφαίρου πριν βγάλεις έξω τα σκουπίδια, άρα είναι δίκαιο.

Τίποτα:
Αυτή σημαίνει 'Κάτι', και θα πρέπει να κάτσεις προσοχή. Το 'Τίποτα' συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει το συναίσθημα της, όταν θέλει να σε αναστατώσει. Το 'Τίποτα' επίσης αρχικοποιεί μία συζήτηση που θα διαρκέσει '5 Λεπτά' και θα λήξει με 'Καλά'.

Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια!!):
Αυτή είναι πρόκληση. Αυτή που κάνει μία γυναίκα όταν δεν έχει 'Τίποτα' και που θα καταλήξει στην λέξη 'Καλά'.

Προχώρα (Με κανονικά φρύδια!!):
Αυτή σημαίνει 'Εγκαταλείπω' ή 'Κάνε ότι θες, γιατί δεν με ενδιαφέρει'. Θα πάρεις μία 'Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια)' σε λίγα λεπτά, επακολουθούμενα με 'Τίποτα', 'Καλά' και θα σου μιλήσει σε '5 Λεπτά' που θα ηρεμήσει.

Δυνατός Αναστεναγμός:
Στην πραγματικότητα αυτή δεν είναι λέξη, αλλά είναι μία πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγούν οι άνδρες. Ένας 'Δυνατός Αναστεναγμός' σημαίνει ότι σκέφτεται πως είσαι ηλίθιος εκείνη την στιγμή και αναρωτιέται γιατί χάνει τον καιρό της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το 'Τίποτα'.

Ελαφρύς Αναστεναγμός:
Και πάλι δεν πρόκειται περί λέξης, αλλά μιας πρότασης χωρίς λέξεις. Ο 'Ελαφρύς Αναστεναγμός' σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κινηθείς ή ανασάνεις και θα παραμείνει ευχαριστημένη.

Εντάξει:
Αυτή είναι μία πολύ επικίνδυνη πρόταση που μπορεί να κάνει μία γυναίκα σε έναν άνδρα. 'Εντάξει' σημαίνει ότι θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν σου ανταποδώσει ότι της έκανες. Το 'Εντάξει' συνήθως χρησιμοποιείται με το 'Καλά' σε συνδυασμό με 'Σηκωμένα φρύδια'.

Προχώρα!!:
Κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, θα μπεις σε μεγάλο μπελά.

Παρακαλώ, πες:
Αυτή δεν είναι πρόταση αλλά προσφορά. Η γυναίκα σου δίνει την ευκαιρία να πεις οποιαδήποτε δικαιολογία έχεις, γιατί έκανες αυτό που έκανες. Έχεις μία δίκαιη ευκαιρία με την αλήθεια, για αυτό πρόσεχε και δεν θα λάβεις την λέξη 'Εντάξει'.

Ευχαριστώ:
Η γυναίκα σε ευχαριστεί. Μην λιποθυμήσεις. Απλά πες παρακαλώ.

Ευχαριστώ πολύ:
Αυτή είναι τελείως διαφορετική από την 'Ευχαριστώ'. Μία γυναίκα θα πει 'Ευχαριστώ πολύ' όταν θα θυμώσει πραγματικά με την συμπεριφορά σου. Σημαίνει ότι την πρόσβαλες με κάποιο τρόπο και θα επακολουθήσει 'Βαρύς Αναστεναγμός'. Πρόσεχε μην ρωτήσεις τι έγινε γιατί θα σου πει μόνο 'Τίποτα'.

...Ορίστε λοιπόν!Τόσο απλά τα πράγματα!....

2 σχόλια:

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..