Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Είχαμε πρωθυπουργό της «ευθείας αντρικής σχολής» και τον χάσαμε.



Γιώργος Πρίμπας
Είχαμε πρωθυπουργό της «ευθείας αντρικής σχολής» και τον χάσαμε.
Τι κρίμα!
Είχαμε πρωθυπουργό που πρωτοστάτησε στην κατάργηση της ΜΗ ΕΥΘΕΙΑΣ απαίτησης του συντάγματος για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία.
Και τον χάσαμε.
Τι κρίμα!

Είχαμε πρωθυπουργό που πήγαινε στις Βρυξέλλες, εννοείται ότι εμείς ΕΥΘΕΩΣ πληρώναμε τα εισιτήρια, και όπως ΕΥΘΕΩΣ παραδέχτηκε ο Σόιμπλε δεν διαπραγματευόταν – υποθέτουμε γιατί η ΜΗ ΕΥΘΕΙΑ εξέλιξη των διαπραγματεύσεων δεν συνάδει με την ΕΥΘΕΙΑ απαίτηση της ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ – αλλά άκουγε και εκτελούσε.
Και τον χάσαμε.
Τι κρίμα!


Είχαμε πρωθυπουργό που ξεφτίλισε κάθε ΜΗ ΕΥΘΕΙΑ πολιτική για απασχόληση, αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας και γέμισε ΕΥΘΕΩΣ τη χώρα με ανέργους και εργαζόμενους έναντι χαρτζιλικιού αντί μισθού… Και τον χάσαμε.
Τι κρίμα!
Είχαμε πρωθυπουργό που ευνόησε κάθε ΕΥΘΕΙΑ αυθαιρεσία των εργοδοτών, που απάνθρωπα και χυδαία εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους [γιατί ποιος τολμά να πει ένα ΜΗ ΕΥΘΥ όχι σε παράλογη απαίτηση εργοδότη σήμερα;] και όχι μόνο όπως για παράδειγμα αυτών, των εργοδοτών, υποθέτουμε μελών και αυτών της ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, στις επιχειρήσεις «Αττικοί Φούρνοι» και «Χωριάτικο», οι οποίοι φυσικά χρηματοδοτούσαν ΕΥΘΕΩΣ, σύμφωνα με καταγγελία της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή με την οποία να θυμίσουμε ότι ΕΥΘΕΩΣ μιλούσαν οι σύμβουλοί του πρώην πρωθυπουργού). Εργοδοτών που ΕΥΘΕΩΣ και ΑΝΤΡΙΚΑ επιδίδονταν σε trafficking γυναικών, δημιουργώντας ΕΥΘΕΩΣ ένα από μεγαλύτερα παγκοσμίως κυκλώματα μαστροπείας, τις οποίες ΕΥΘΕΩΣ υποχρέωναν να εκδίδονται.
Και τον χάσαμε.
Τι κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..