Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ WAGNER ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΕκδήλωση για τα 200χρόνια από την γέννηση του Wagner στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και φοιτητική χορηγία.....Ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ με αφορμή τα 200 χρόνια από την γέννηση του συνθέτη, ποιητή και μουσικολόγου Wilhelm Richard Wagner διοργανώνει εκδήλωση στο Ίδρυμα Β και Μ. Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1.,στην Αθήνα, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στις 20.30.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Café – Merlin και θα περιλαμβάνει:
  • Ομιλία του κ. Φώτη Παπαθανασίου, Διευθυντή του Ιδρύματος Β. και Μ. Θεοχαράκη και Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Βάγκνερ.
  • Δείπνο με πλούσιο menu.
Κατά το δείπνο και ενδιάμεσα του σερβιρίσματος θα ακούγονται μουσικά κομμάτια του Wagner σε διασκευή για πιάνο.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα χρηματοδοτήσουν την μετάβαση, διαμονή και το εισιτήριο για την παρακολούθηση της πρεμιέρας της όπερας του Wagner Lohengrin στην Βιέννη ενός φοιτητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ο φοιτητής ή η φοιτήτρια θα επιλεγεί σε συνεργασία με τους καθηγητές του Τμήματος και με βάση την βαθμολογία σε ορισμένα μαθήματα του τρέχοντος έτους.
Η τιμή της πρόσκλησης ανέρχεται στο ποσό των 45 Ε (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά) και για κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6971887273. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στα μέλη των Φίλων του Ιδεότοπου παρέχεται έκπτωση 20%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..