Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΟΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ


Κριός (23 Μαρτίου- 20 Απριλίου)
Είσαι διχασμένη προσωπικότητα...τέλος! Πόσες φορές θα πεις ακόμα ότι θέλεις να χάσεις βάρος, να κάνεις μια υγιεινή διατροφή ....


και να γυμναστείς, ενώ στη πραγματικότητα πέφτεις με τα μούτρα στη μους σοκολάτας και στα βρώμικα; Βρες κίνητρα για να αλλάξεις την εικόνα σου, γιατί απ΄ότι φαίνεται δεν τα έχεις!!
Ταύρος (21 Απριλίου- 20 Μαΐου)
Κάτι σε ταλαιπωρεί, αλλά δεν ξέρεις τι; Κοιτάξου στο καθρέφτη και θα διαπιστώσεις τι είναι! Ένα σωσίβιο στη κοιλιά σου που δεν υπόσχεται να σε σώσει, αλλά αντίθετα να σε ρίξει ακόμα περισσότερο στο βούρκο του κοιλιόδουλου... δεν είσαι κοιλιόδουλος; Πέτα το σωσίβιο!
Δίδυμος (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου)
Δεν σε καταλαβαίνω! Τι ακριβώς θέλεις; Μην μου πεις και εσύ ότι σε έχουν ταράξει οι πλανήτες, κάποιοι είναι ανάδρομοι και δεν σε αφήνουν να πάρεις μπρος ...ανάδρομο είναι το κεφάλι σου που δεν θέλει να κοπιάσει για να καταφέρει κάτι!! Τα αγαθά κόπεις κτώνται... και τα περιττά κιλά επίσης!!
Καρκίνος (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)
Αρχίζεις να λες φούμαρα για ανάδρομους Ερμήδες και σπας τα νεύρα όλων...Αν συνεχίζεις να μυξοκλαις και να κατηγορείς άλλους για τα προβλήματά σου, δεν πρόκειται να δεις άσπρη μέρα.. και όσο πιστεύεις ότι ο διαιτολόγος είναι ο «μάγος» που θα κάνει το τσαφ και θα γίνεις κορμάρα και αν δεν γίνεις θα φταίει αυτός... από διαιτολόγο σε διαιτολόγο θα γυρνάς και προκοπή δε θα έχεις!
Λέων (23 Ιουλίου-23 Αυγούστου)
Πας συνειδητοποιημένα να κάνεις μια σωστή διατροφή , αλλά σου αφήνεις ένα περιθώριο 2% να εξωκοίλεις...γιατί άνθρωποι είμαστε ρε γαμώτο, δεν είμαστε ρομποτάκια να τα κάνουμε όλα 100% σωστά...εντάξει δεκτό..αλλά όταν αυτό το 2% περιλαμβάνει τρελά φαγοπότια στο όνομα της υγείας σου..μάλλον θα καταλήξεις στο 98% λάθος!
Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Διατροφή και υγεία; Ναι αμέ... «αν μετά την υγιεινή δίαιτα που μου έδωσε ο διαιτολόγος μπορώ να τρώω την σοκολατόπιτα που φτιάχνει εκείνο το καταπληκτικό ζαχαροπλαστείο που άνοιξε... θα την κάνω 1000%...» Μας δουλεύεις και εσύ μου φαίνεται!
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Βαριέσαι που ζεις...σου τυχαίνουν και αναποδιές και τα φορτώνεις όλα στο κόκκορα ...μάλιστα..τόσο εύκολα παραιτείσαι από τη ζωή, ή απλά σε έχουν πιάσει πάλι τα υπαρξιακά σου; Κάνε ένα στοπ, χαλάρωσε και πρόσεχε τον εαυτούλη σου με ότι λιγότερο μπορείς να κάνεις..καλή διατροφή και φυσική δραστηριότητα!
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου)
Ουέλ νταν! Είσαι των άκρων, αλλά όποτε το παίρνεις απόφαση τα καταφέρνεις ... σε όλους του τομείς! Βέβαια,δεν σου αρέσει να σου λένε τι να κάνεις, οπότε ένας διαιτολόγος ίσως δυσκολευτεί λιγάκι μαζί σου... κάνε όμως μια υποχώρηση και μη κάνεις τα αντίθετα από αυτά που σου λέει επειδή είσαι... «κοντράκιας»! Για το καλό σου είναι!
Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει εκεί που την σπέρνεις! Γιατί έτσι όπως πας, θα μας τρελάνεις και εσύ... ρωτάς συνέχεια αν το πράσινο τσάι αδυνατίζει, αν ο καφές αδυνατίζει, τι χαπάκια υπάρχουν για να σε αδυνατίσουν....φτάνει πια!!! Εάν και εφόσον όλη μέρα τρως μόνο αυτά ...ναι θα σε αδυνατίσουν! Αν τρως και πίνεις το Βόσπορο και το Αιγαίο μαζί...τι περιμένεις; Να κάνουν μαγικά;
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)
Εσύ έχεις τα πάνω-κάτω σου και λες «δεν πειράζει άλλη φορά θα κοιτάξω την υγεία μου»..είσαι η προσωποποίηση της αναβλητικότητας! Και έτσι όπως πας από αναβολή σε αναβολή θα έρθει η στιγμή που οι αναβολές θα μεταφράζονται σε κιλά που δεν θα θέλουν να φύγουν από πάνω σου!
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου -19 Φεβρουαρίου)
Ακόμα με σαλάτες την βγάζεις τα μεσημέρια; Και πας το βράδυ και τσακίζεις ότι βρεις μπροστά σου, γιατί της νύχτας τα καμώματα δεν τα βλέπει η μέρα και ...ούτε η ζυγαριά σου; Τι μας λες; Μας δουλεύεις; Σοβαρέψου! Οι νόμοι της φυσικής ισχύουν για όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου!
Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Δεν πας καλά το ξέρεις...θα ήθελες αντί να τρως φαγητό να τα παίρνεις όλα σε χαπάκια , ενεργειακά ροφήματα...η αιτιολογία ; «Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με το φαΐ»...καλώς..μπορεί να είσαι πολυάσχολο άτομο, αλλά για να παραμείνεις πολυάσχολο και να μην καταπέσεις σε κάνα κρεβάτι με υπερκόπωση...δώσε προτεραιότητα στη «βενζίνη» του οργανισμού σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..