Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Ο Ιδεότοπος διοργανώνει βραδιά ποίησης με την ποιήτρια Ανδρούλα Τουμάζου


  Ο Ιδεότοπος ΜΚΟ στα πλαίσια της σειράς των εκδηλώσεών του με τίτλο ΠΕΡΙ ΖΩΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ διοργανώνει βραδιά ποίησης με την ποιήτρια ΑΝΔΡΟΥΛΑ ΤΟΥΜΑΖΟΥ στις 18 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20.00.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την ποιήτρια να απαγγέλλει έργα της και να συνομιλήσουν μαζί της για τον τρόπο δημιουργίας ενός ποιήματος, τις πηγές έμπνευσης και για τον τρόπο που η ποίηση επηρεάζει την φιλοσοφία της, την στάση ζωής της, την καθημερινότητα, την επαφή της με τους άλλους ανθρώπους και την δική της προσπάθεια να γνωρίσει τον εαυτό της.....Η Ανδρούλα Τουμάζου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Γυμνάσιο Αμμοχώστου και σπούδασε στη Φιλοσοφική και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκδώσει δύο μυθιστορήματα (Φοίβη και Χοσγκελντιν) και τρείς ποιητικές συλλογές (Του Απρίλη και του Μάη, Κορυθαλία και Νήσος εν Καμίνω).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας (Παναθηναϊκό Στάδιο). Λόγω της φύσης της εκδήλωσης ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (30 άτομα) και για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής. Για την συμμετοχή σας και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6971887372 ή στείλτε email στην διεύθυνση admin@ideotopos.gr.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..