Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΡΙΒΟ ΜΟΥ "ΚΑΡΦΙ"...




..."Οπισθοχωρείς,μέχρις ότου την σφαίρα που θα ρίξεις,ο στόχος σου να μην προλάβει να την ακούσει!..Η οπισθοχώρηση είναι η καλύτερη επίθεση,αλλά στην κατάλληλη στιγμή!...",ήταν η συμβουλή ενός δικού μου ανθρώπου,όταν για πρώτη φορά ζήτησα την γνώμη κάποιου σχετικά για το αν έπρεπε να ανεβάσω μία ανάρτηση.
Έτσι,έγραψα το παρακάτω,γυροφέρνοντας απλά τον...στόχο μου και αφού έγιναν κάποιες μικροαλλαγές στα αρχικά γραφόμενα........






Αφού μάθαμε πλέον ποιές είναι οι "ΑΓΟΡΕΣ" και τον ρόλο που παίζουν στο διεθνές προσκήνιο,οι Έλληνες άρχοντες προσπαθούν να βάλουν τάξη στην μέχρι τώρα κακοδιαχείρηση της χώρας,υπό τις οδηγίες των εντολοδόχων των "ΑΓΟΡΩΝ".
Σειρές σκανδάλων,ατασθαλιών,λαμογιοκαταστάσεων,ξετυλίγονται καθημερινά από ένα μπερδεμένο κουβάρι,δημοσιεύονται και...μέχρι εκεί!...

Η πάταξη όμως της κάθε είδους απατεωνιάς,"συνεχίζεται".Οι "τιμωρίες" είναι αμείλικτες και η δικαιοσύνη πια,παντελώς θεόστραβη συνεχίζει να αποδίδει τα "κατηγορώ" της στους πιο πρόχειρους "θύτες" που βρίσκει μπροστά της...Και αυτοί οι "θύτες",είναι ο απλός λαός,ο μεροκαματιάρης οικογενειάρχης,ο πτυχιούχος νέος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα ,ο "απατεώνας" συνταξιούχος.
Και όσο αυτή η παρανοική μαλλιοκούβαρη κατάσταση συνεχίζεται,η σκηνή του "ΚΙΤ-ΚΑΤ",εξελλισσεται κανονικά:

Οι "ταγμένοι" απατεώνες και τα λαμόγια,συνεχίζουν να δρούν ανενόχλητοι,προσαρμόζοντας τους άνομους "νόμους",στις δικές τους ανάγκες,εξυπηρετώντας το "κοινό καλό".
Οι κουτοπονηριές και οι λαμογιές συνεχίζουν να υπάρχουν.Μικρές ή μεγάλες,δεν έχει σημασία!Δεν εξαλείφονται,ή μάλλον ,το "σύστημα"δεν θέλει να τις πατάξει.

Πόσο τιμάται το κάρφωμα; Ποιά η τιμή της ρουφιανιάς;Ίση με 3 εργαζόμενους περίπου...Η τιμή της,1900 ευρώ μαύρα σε τσέπη πρόσφατα συνταξιοδοτούμενου,δεξί χέρι του αφεντικού,με μοναδική του υπηρεσία,το κάρφωμα των συναδέλφων του.Μία απλή,"αθώα" περίπτωση...
Απολύουμε εργαζομένους,αλλάζουμε τις συμβάσεις τους ,τους απειλούμε,εκεμεταλλευόμενοι την "κρίση"και "σιχτιρίζοντας" το παγκόσμιο στερέωμα που κινεί τα νήματα της δολιοφθοράς.
Οι μπεζαχτάδες όμως συνεχίζουν να γεμίζουν τόσο των αφεντικών όσο και των δοσίλογων...
Και το δούλεμα συνεχίζεται κανονικά..
Γεμίσαμε από μικρές "ΑΓΟΡΕΣ",ένθεν και ένθεν,απάνθρωπα όντα που κινούν με την σειρά τους μικρότερα πιόνια,χωρίς να ξέρουν ότι και οι ίδιοι εξυπηρετούν σκοπούς άλλων,"μεγαλύτερων",με την μορφή μαριονετών,που κάποια στιγμή θα πεταχτούν και οι ίδιοι στα αζήτητα.

Όσο το σκηνικό του "ΚΙΤ-ΚΑΤ",απλώνεται,τόσο οι ..."θύτες" θα αυξάνονται και θα πληρώνουν τους "βαρκάρηδες" της λαμογιάς.
...Και συνεχίζουμε να "οπισθοχωρούμε",εστιάζοντας καλά στον στόχο μέχρις ότου εκπυρσοκροτήσει το όπλο...Και δεν θα είναι απλό κυνηγετικό,αλλά μιδράλιο....

2 σχόλια:

  1. Όσο η αξιοκρατία δε κυβερνά τόσο θα συνεχίζεται η κρίση και θα βαθαίνει όλο και περισσότερο.
    Γιατί πάνω απ όλα η κρίση είναι μια κρίση αξιών.
    Όσο για τους ρουφιάνους η ιστορία έχει δείξει πως πάντα υπήρχαν πάντα θα υπάρχουν και όταν υπάρχει έλλειψη θα τους γεννά το σύστημα ή όπως λες οι αγορές …
    Κανείς ρουφιάνος δεν τιμωρήθηκε .. από την αρχαιότητα .. την κατοχή .. τη χούντα .. το χτες .. το σήμερα …
    Όσο μας κυβερνούν γαϊδούρια είτε στο μικρόκοσμο μας είτε στην ευρύτερη κοινωνία τίποτα δε θα πάει μπροστά .. τίποτα δε θα αλλάξει …
    Disappointed ;; ίσως …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..