Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

...SPAM MAIL...

…'Αλλος ένας κύκλος έκλεισε και αυτή τη φορά νομίζω ότι ήταν περισσότερο βιαστικός παρά ποτέ..
  Πέρυσι,από ότι θυμάμαι,έστειλα γράμμα στους ..Άγιους Πάντες,πράγμα που επανέλαβα και εφέτος,οι οποίοι ομολογώ, μου φέρθηκαν πολύ καλύτερα από τον guest star των ημερών,ο οποίος έχει καβαλήσει για τα καλά το..καλάμι.. Ο λόγος που το αναφέρω αυτό,είναι,ότι ο εν λόγω Άγιος,έχει μπει για τα καλά στο λούκι της κατ επιλογήν,βασικά ανάγνωσης των γραμμάτων,πόσο μάλλον της εκπλήρωσης των επιθυμιών..
 

  
…Να μου πείτε τώρα,ίσως έχουμε γίνει και εμείς απαιτητικοί..Ποιός ξέρει?..,μπορεί..Αλλά νομίζω ότι πολύ ζοχάδικα και μουρτζούφλικα μας επισκέφτηκε πέρυσι..'Αντε μετά να ορθοποδήσουμε όλη την χρονιά..

 

  ..Μέχρι και το πνεύμα των Χριστουγέννων φέτος,άργησε να ξυπνήσει..,είχε πέσει σε λήθαργο και αρνιόταν πεισματικά να αναλάβει δράση..Δεν είχε και τελείως άδικο όμως!Δεν κάναμε και τίποτα για να το αφυπνίσουμε..Οπότε,χαζό είναι να πιάσει ..δουλειά?..,πού να τρέχει τώρα?..,άσε που φοβόταν μην φάει και καμμιά αδέσποτη..


 

…Ό,που να'ναι φεύγει το παραπαίδι του,που φέτος ήταν κατσικοπόδαρο και μας αφήνει πολλές ζημιές πίσω του..
Όχι ότι δεν βάλαμε και εμείς το χεράκι μας για να γίνει μαλλιοκούβαρο το 2010,..να λέμε και του στραβού το δίκαιο δηλαδή..Αλλά,πιστεύω ότι πήραμε το μάθημά μας..,σφίξανε οι πισινοί μας και έπηξε το μυαλό μας..Ίσως γίναμε περισσότερο ευαίσθητοι,διαλακτικότεροι,σοφότεροι?..,ίσως..


 

 …Αλλά επειδή είναι στη φύση μας και έχουμε ανάγκη να νοιώσουμε το κάτι διαφορετικό αυτές τις ημέρες,θα βάλουμε σε παρένθεση τα όποια στραβά συναντήσαμε στον δρόμο μας το τελευταίο διάστημα,θα ρίξουμε ένα κουβά με παγωμένο νερό στο κοιμισμένο και μαχμουρλίδικο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα αφεθούμε στη χαλάρωση και τον εορτασμό των ημερών..

 

…Έτσι,για να πάρουμε δυνάμεις,και να μπορέσουμε να βγάλουμε nock-out την νέα χρονιά..,που σιγά μην δεν μας επιφυλλάξει εκπλήξεις..!Θα φέρει πολλές αλλαγές,σε όλους τους τομείς,αλλά είπαμε..,εμείς,διαβασμένοι πια,θα τις αντιμετωπίσουμε..


           

…Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν,αποφάσισα να απέχω από τα προβλήματα,αυτό το ιδιαίτερο Σ.Κ.,που από σήμερα κιόλας τους έριξα..υπνωτικό..
Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο φίλοι μου..
 Βάλτε τα να ξεραθούν στον ύπνο και είτε φύγετε ,είτε μείνετε εδώ,να μπορέσετε να ξεκουραστείτε,να χαλαρώσετε,να αφεθείτε σε ό,τι σας ευχαριστεί και σας έχει λείψει όλο αυτόν τον καιρό..


….Πέρα από τις στερεότυπες ευχές μου,θα προσθέσω ακόμα ΄μία..:ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να έχει το σακκούλι του Santa,ή οποιουδήποτε Άγιου,που μπορεί να πάρει την θέση του..
..Α!μην ξεχάσουμε εφέτος,έξω από την πόρτα μας,αντί για το καθιερωμένο στεφανάκι με το 2011,να κρεμάσουμε ένα…

               
..για σιγουρότερο..ταμπούρωμα..!
      … Σας εύχομαι όλα τα καλά φίλοι μου!

….Για να επιμένει να ..ξαναγεννιέται κάθε χρόνο,ε!,ίσως κάτι περισσότερο να ξέρει…
           
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...ό,τι έχετε ευχαρίστηση..